از بوی شامپو پرژک متنفرم🤢 توی اتوبوس یکی زده بود بوش حالمو بدکرد
🤣🤣🤣
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
منم لباسام کهنه میشن ازبس می شورم .یه خانمی کت سبز پوشیده بود نو و اتو کشیده وقتی پشتش وارد سالن مدرسه شدم همونجا فهمیدم که نباید ماسک رو حذف کنم
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
عطر ایریس نوبیل یکی از پرفروشترین عطرهای زنانه موجود در بازار عطر و ادکلن جهان است. این دو عطار معروف فرانسوی ایریس نوبیل را در گروه بویایی گلی چوبی، مشکی قرار دادهاند و با توجه به ترکیبات و روایح استفاده شده در این محلول جادویی، میتوان بوی صابون و شامپو را در آن حس کرد.