2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15443 بازدید | 422 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره عزیزم دختره شبیه فلامینگو هست فقیره بی سواده اومده اینجا بهونه میاره و کلاس میزارع 

انشالا خودت عروس یه خانواده میشی میفهمی این روزگار و گردش اونو ،اخه به شما چه ارتباطی داره ،و چقدر اون دختر بدبخت شده با این فامیل شوهر همه چی به پول نیست ،فضولی اطافیان اولین عامل مشکل در زتدگی مثل شما 😐،خودتو حداقل تو فضای مجازی انقدر کوچیک نکن 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
عروس خاله ی منم جهیزیه نیاورد، رسم نداشتن به ما چه؟  مگه قراره از شکم من بزنن جهیزیه بخرن؟&nb ...

متاسفانه هنوز همه به این سطح از شعور نرسیدن ،

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
لایکت ۴۹ بود رفت رو اعصابم زدم پنجاهش کردم😅

😂😂😂😂😂😂

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

گلم زندگی ها سخت شده شما سخت ترش نکن

زندگی خودشونه به خودشون مربوطه 

پسرخالت هم اگه ناراضی باشه خودش به خانمش توی خلوتشون میگه نیاز نیس شما خودتو اذیت کنی

والا من داداشم ۶ سال ازم کوچیکتره بااین حال ن دخالت میکنم

اگرم چیزی بگیم میگه زندگی خودمه دوس دارم اینجوری باشم و..

شما حرص نخورگلم

باشه عزیزم نگران نباش 

اسی من درکت می کنم همینا که تا شوهر می کنن می خوان یه شبه تمام عقده های دوران مجردی رو برطرف کنن ندیده ان زبون دراز و بی تربیت پدر و ماراشون هم اکثرا دنده پهن و حق به جانب