اخرین_نفس۸۲ مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 عنوان عروس خالم | مشاهده متن کامل بحث + 15444 بازدید | 422 پست بچه ها عروس خالم جهیزیه نداشت اومده خونه شوهرش بعد پسر خالم مبل خریده داره ایراد میگیره میخواستم بگم خودت میگرفتی با اون قیافت ...۹۶تومن پولش شده نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 1402/04/29 | 22:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بینوووووو عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3632 داداشت چکارس ؟ براچی اینو گرفتین ؟ چارساله میشناختیمش بعد عقد یهو رنگ عوض کرد افتضاحم بی ادبه داداشم ازاده کارش فروشنده اس
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 به خالتم ربطی نداره چه برسه به شما بعدمچشم داشتین دیدین یه گوشواره گوشم نداره یا حتی بشقاب میخواست نگیره داری منفجر میشی ها از حسادت معلومه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍😍 سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
اخرین_نفس۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 چارساله میشناختیمش بعد عقد یهو رنگ عوض کرد افتضاحم بی ادبه داداشم ازاده کارش فروشنده اس خدا فقط صبر بده همین ... نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم
اخرین_نفس۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 به خالتم ربطی نداره چه برسه به شما بعدمچشم داشتین دیدین یه گوشواره گوشم نداره یا حتی بشقاب م ... اوکی نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم
مامانجون،سیدعلیرضا عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4587 کاش یکم سرتون تو زندگی خودتون بود حالا باز اگر زنداداشت بود یه چیز ک اونم ربطی بهت نداره فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات
فوفوnafasiiii6 عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1174 خب پسر خالمه اونم شوهرشه ب تو مربوط نی دخالت نکن خودت خیلی قیافه داری؟
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 کاش یکم سرتون تو زندگی خودتون بود حالا باز اگر زنداداشت بود یه چیز ک اونم ربطی بهت نداره بدبخت اون عروس فقط اینو بگو 😅🤣😂😂 سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
اخرین_نفس۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 اونم شوهرشه ب تو مربوط نی دخالت نکن خودت خیلی قیافه داری؟ خیلی .صدتا خاستگار دارم نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم
اخرین_نفس۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 بدبخت اون عروس فقط اینو بگو 😅🤣😂😂 شما چیزی مصرف کری. ساعت ۳و نیم صبح اینقدر میخندی ؟؟ نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم
اخرین_نفس۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 مگ میشع عروس جهیزیه نیارع وااای جدی میگی چراا آخه 🤕 بخدااااا هیچیییی نداشت ... نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 شما چیزی مصرف کری. ساعت ۳و نیم صبح اینقدر میخندی ؟؟ آره از همونا که تو مصرف کردی ساعت ۳ونیمصبح داری منفجر میشی بری هوا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
اخرین_نفس۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 آره از همونا که تو مصرف کردی ساعت ۳ونیمصبح داری منفجر میشی بری هوا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نوش جونت ...حالت عادی نداری .. نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3717 نوش جونت ...حالت عادی نداری .. همچنین حیف دلم نمیاد دل یکیو بشکنموگرنه ... سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
اخرین_نفس۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4389 همچنین حیف دلم نمیاد دل یکیو بشکنموگرنه ... بشکن ...من به حرف امثال تو دلم نمیشکنه نمیدونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم