2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15426 بازدید | 422 پست
نخیر عزیزم اون وسط زندگیه ماست 

تو خونه شما زندگی میکنه یا شماره پول اون مبل و بقیه وسایل رو بدی که داری حرص میخوری

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیر عزیزم اون وسط زندگیه ماست 

اون وسط زندگی خودشه...

تو فقطط دخترخاله ی شوهرشی همین!!!! و حق این اظهار  نظرها رو نداری....

همینکه داری درموردشون اینجوری میگی معلومه چقدر تو زندگی بقیه دخالت دارید

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب پسر خالمه بهم نزدیکبم...

خوب به هر حال شما نباید تو این موضوع دخالت کنی عزیزم اصلا اصلا کارتون دریت نیست 

اینکه جهاز اورده یانه به خودش و همسرش ربط داره

منم‌ به پسرخاله هام خیلی نزدیکم ولی به خودم اجازه نمیدم تو این موضوع دخالت کنم

باشه نداررررم ..

عزیزم پسر خالته.  درست 

نزدیکین.   درست 

رفیقین درست 

مث خاهر برادرین  اینقد نزدیک. بازم درست 

ولی زندگی شخصی ایشونه 

حد و حدود رعایت کن 

کاری نداشته باش 

پسر خالت شاید مشکلی با این قضیه نداره 

شما سعی کن رعایت کنی

خوب به هر حال شما نباید تو این موضوع دخالت کنی عزیزم اصلا اصلا کارتون دریت نیست  اینکه جهاز او ...

خب داره اذیت می‌کنه زبون درازم هست میخواستم حالشو بگیرم 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
خودشم والا راضی نیست ..دختره خودشو کرده تو پاچه اش 

عزیزم دیگه دوره و زمونه ایی نیست که کسی زبون نداشته باشه قانون هم که شکر خدا طرف مردا هست پسر خاله ات اگه ناراضی خیلی راحت میتونه طلاقش بده  پس مطمئنن از این وضع راضیه وگرنه یه دقیقه هم صبر نمی‌کرد و طلاقش میداد یا نهایت اگه زنش جیزی بگه خودش زبون داره به زنش بگه همینی که هست تو چرا خودت رو آدم بده میکنی 

اونا زن و شوهرت آخرش با هم هستن تو این وسط آدم بده میشی

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
اون وسط زندگی خودشه... تو فقطط دخترخاله ی شوهرشی همین!!!! و حق این اظهار  نظرها رو نداری.... ...

از بچگی با هم بزرگ شدیم مثل داداشمه تو خونه ی ما بزرگ شده 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
خالم ک داده 

در هر صورت وظیفه پسر هست جهاز بخره حالا پسر از هر جا پولش آورده به خودش مربوطه نه دختره 

خاله ات هم اگه ناراضی خیلی راحت بگه من پول نمیدم نه این که هم پولو بده هم آنقدر منت بزاره