2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15443 بازدید | 422 پست
شبیه فلامینگو هست فقیرن   ولی اومده اینجا پز میده

ربطش به شما چیه؟ 

مگه هرکی فقیره حق زندگی نداره؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله وقتی تاپیک میزنی به همه کاربرا ربط داره  الان دیدی هیشکی طرف تو رو نگرفت و همه حق رو به او ...

آره عزیزم دختره شبیه فلامینگو هست فقیره بی سواده اومده اینجا بهونه میاره و کلاس میزارع 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
نه ..

پس از این ناراحتی که حالا دختره چون شرایط زندگی بدی داشته تو خونه پدر الان تو خونه شوهر هم نباید خوش باشه؟ 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

خب اون اگه این کارو میکنه تازه ب دوران رسیدگی شو نشون میده اما توام ک اینجوری داری حرص میخوری معلومه ک حسوودی 

منم پسرداییم ک مث داداشم بود با ی دختر فوق فقیر ازدواج کرد اما واقعا خوشحال شدم ک همچین پسرایی هستن و ب پول اهمیت نمیدن

ی تازه مامان💗

خب اون اگه این کارو میکنه تازه ب دوران رسیدگی شو نشون میده اما توام ک اینجوری داری حرص میخوری معلومه ...

آره انگار از خرطوم فیل افتاده 

آره عزیزم ربط داره ...میشه ولم کنی 

هیچ ربطی نداره به شما 

ببین منم دقیقا مثل تو بودم خیلی نزدیک بودم به پسر خالم خیلی زیاد 

مثل خواهر رو برادر بودیم

ولی بعد اینکه ازدواج کرد من یه خط قرمزایی بین خودمو و پسر خالمو و زنش کشیدم 

یکم از پسر خالم فاصله گرفتم چون اون دیگه زن داره 

و هیچ وقتم تو کارای خودشو زنش دخالت نکردم من حتی نفهمیدم زنش جهاز اورده یا نیورده 

شما داری مثل یه هوو رفتار میکنی و زن پسرخالتو عذاب میدی و تو زندگیشون سنگ میندازی داری گناه میکنی 

این حرفت زشته گلم حجم حسادتت خیلیه شما چند سالته ؟فقیر و پولدار فرقی نداره انسانیت مهمه و اینکه پسرخالت باهمین شرایطش اونو قبول کرده ..ضمنا نگران زندگی پسرخالت و زنشم .از آینده مشترکشون کمی نگران شدم..دیر یا زود زنش متوجه رفتار شما خواهد شد و اگر عاقل باشد باید باید دوری کند چون این حجم کینه و حسادت شاید بهش ضربه بزنه ..مراقب رفتارت باش جانم دنیا دار مکافاته 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
آره عزیزم دختره شبیه فلامینگو هست فقیره بی سواده اومده اینجا بهونه میاره و کلاس میزارع 

حالا پول نداشته بره جراحی زیبایی کنه 

الان پسر خاله ت فلامینگو رو به قول تبدیل می‌کنه غمت نباشه البته اگه اطرافیان بذارن

خدا بداد عروس خالت برسه فکر کنم خودشو بدبخت کرده با بافامیل شوهراش 

مشخصه عاشق پسرخالت بودی نیومده بگیرتت

بخدا مطمئنم

این حرفت زشته گلم حجم حسادتت خیلیه شما چند سالته ؟فقیر و پولدار فرقی نداره انسانیت مهمه و اینکه پسرخ ...

آره دنبال اینم ی جا بروش بیارم و حالشو جا بیارم 

این حرفت زشته گلم حجم حسادتت خیلیه شما چند سالته ؟فقیر و پولدار فرقی نداره انسانیت مهمه و اینکه پسرخ ...

منم دقیقا خیلی دلم واسه عروسه سوختش بنده خدا

زندگیشون به خطر میوفته اینجوری پیش بره