2777
2789
عنوان

خجالت میکشم بگم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 40 پست

ربطی نداره 

همون آدمی که نصف دنیارو ابتکار کرده مادرش اومد کارنامشو بگیره ۹ تا تجدیدی شد معلم به مادرش گفت به پسرت لگو درس بخونه مامانش وقتی اومد خونه کارنامرو قائم کرد و پسرش نگفت طی سال ها تونست آنقدر به شهرت و موفقیت برسه 

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امسال هفتم

چیشش 😟😤 بچه اس هنوز چرا این کارو میکنی بزا خوش بگذرونه  تو اینجوری کنکور بده چیکارش میکنی بچه از ترسش به فکر خودکشی میفته

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
هیچی باحرفاش ادمو اروم‌میکنه و دارو تجویز کرد ولی اخه تا کی دارو بخورم

😶😳مگه میشه شما اینقدر حالت بده حتما بهت گفته مشکل از کجاست؟

از من میشنوی حتما دکترتو عوض کن🤷🏻‍♀️

لطفا نظراتت و راهنماییهاتون رو بنویسن میام میخونم فعلاوباید برم

من مدت ها ب این موضوع فکر کردم

خانواده هایی که بیشتر سخت گیری میکنن 

بچهاشون از لحاظ روحی خسته ان و افسرده یا میزنن به سیم اخر خانودرو ول میکنن

اصولا اونایی که خودشون دس اندر کارن به ندرت بچه هاشون به موفقیت خوبی میرسن چون حس کمال گرایی دارن و باعث سدخوردگی و حس ناکافی بودن به بچه القا میکنن مثلا اکثر بچهای ورزشکار مث پدراشون قوی نیستن 

روانشناسا راحت طلاق میگیرن 

خودم پدرم یه ادم با نفوذه من همیشه سعی کردم از زیر سایش بیام بیرون ولی موفق نشدم و یه مدت افسردگی بدی داشتم 

این بچه هیچوقت دیگه نمیتونه با این حجم  انتظار و بچگی کنه خوااش میکنم اونو با اعتماد بنفس و قوی بار بیار تا تحت هر شرایطی بتونه گلیم خودشو بکشه بیرون🌹

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌