2777
2789

با همسرمو دخترم از شیراز حرکت کردیم رفتیم اصفهان بعداز اصفهان رفتیم شمال آستارا از آستارا شروع کردیم خط ساحلی دریای خزر و همه شهرا رو رفتیم تا آخرش رسیدم اینچه برون مرز ایران وترکمنستان ودوباره برگشتیم توراه یزد هم رفتیم ۲۵ روز طول کشید اینقدر خوش گذشت که دوباره هم میخوایم بریم اما ایندفعه نمیدونم کدوم سمت بریم کی میتونه کمک کنه راهنمایی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش تو سفرم 😇

کهگیلویه بویر احمد رو وقت بزارید قشنگ بگردین عالیه 😍 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ماشاالله

سری بعد برو جنوب

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خوش به حالت  منم سمت شیرازم ولی آرزو شمال دارم ولی مجردم و دوست یا خانواده پایه مسافرت ندارم&n ...

اگه اجازه میدن تنها برو 

یه کلبه جنگلی یا ساحلی بگیر تو تنکابن یا جاده دو هزار 

اونجا خیلی صفا میکنی 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

خوشبحالت شوهر من تا سر خیابونم نمیبره منو تفریح ولی مجرد بودم داخلی کیش قشم بند عباس اصفهان مشهد زاهدان اردبیل آستارا رفتم خییییلی خوش گذشت خارجی ام دبی تایلند ترکیه باکو هعی یادش بخیررررر چقدرم خوش میگدشت 

خوشبحالت شوهر من تا سر خیابونم نمیبره منو تفریح ولی مجرد بودم داخلی کیش قشم بند عباس اصفهان مشهد زاه ...

خواهر چشم بازار رو کور کردی با این شوهر کردن😂 

دلم سوخت انصافا آدم مجردی اینقدر عشق و حال متاهلی اینجوری🥲

من همش تو سفرم 😇 کهگیلویه بویر احمد رو وقت بزارید قشنگ بگردین عالیه 😍 

ممنون ما شیراز سپیدانیم پریروز اومدیم آبشار یاسوج واقعا نزدیک آبشار که میشی انگار که از تابستون پریدی تو زمستون