2777
2789
عنوان

۴۰سالگی دیره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 36 پست

اخه یکم واقع بین باشیم وقتی اسی ۵۰ سالش بشه بچش تازه میشه ده سال یعنی هم سن مادربزرگ بچه تقریبا میشه نمیتونه اون انرژی و وقت کافی رو برای بچه بزاره 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان ۳۹ سالمه باردارم. ولی زودتر بیاری بهتره. شخصیه عزیز. هر چی صلاح می دونید خودتون 😅

اولین بچه ؟

نامزدم میشه 40اون موقع .منم33

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

من مجردم

دارم به ٣٠ نزدیک میشم

الان داشتم تاپیک بچه های کلاس اولی رو میخوندم,شور و شوق ماماناشون و انرژی و توانشون واسه سر کله زدن باهاشون

داشتم فک میکردم تا من بخوام ازدواج کنم,بچه بیارم,بچه بره کلاس اول,اون موقع یه خانوم ٤٠ ساله ام

نه اینکه بد باشه ها..ولی اینقدر این مامان پر شر و شورایی ک بعد مدرسه میان دنبال بچه هاشونو دوست دارم

اگه شوهرت خوبه,شرایطت رو به راهه,بنظرم ٢,٣ سال بیشتر فاصله ننداز واسه بچه دار شدن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اخه یکم واقع بین باشیم وقتی اسی ۵۰ سالش بشه بچش تازه میشه ده سال یعنی هم سن مادربزرگ بچه تقریبا میشه ...

نه عزیزم من میشم 33.همسرم 40

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
الان شما ۲۶ سالته اگه نمیخوای تا ۲۹ سالگی صبر کن .بعد اقدام کن .ممکنه یکی دوسال هم تو اقدام باشی

ممنون .آخه چون یه تصمیم دو نفره هست .به این خاطر آدم خودش قدرت تصمیم تکی ندارع

به اینم فکر کن اگه خدای نکرده چند سال هم طول بکشه تا باردار بشی بعد دیر میشه .کم ندیدم کسایی که اول ...

من میشم ۳۳

نامزد ۴۰

تا جایی که میدونستم آقا ها تا آخر عمرشون میتونن بچه دار بشن