رضوان_گلی مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 عنوان فانلینگ رحم | مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 25 پست سلام کسی فانلینگ رحم داشته؟چند میلیمتر بوده؟بارداری رو به سلامتی تموم کردید؟استراحت مطلق بودید یا نسبی؟ خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین. 1402/04/29 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 دکترت باید خوب باشه . این هفته ها میشه سرکلاژ کرد خطر نداره نترس دکتر خوبیه توکل ب خدا آخه میگن سرکلاژ کاری ب فانلینگ ندارهالبته دکترم نگفتهدهانه رحمم ۲۰ شد یهو ۳۲ بود خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
ayhan71 عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 4657 ۲۳یا اواخر ۲۲ منم ۲۶هفته بچمو از دست دادم بخاطر دیر تشخیص دادن دکتر برا سرکلاژ برا بعدی گفتن سرکلاژ بشی البته اگه بعدی در کار باشه خدا بکنم نصیب هیشکی نکنه
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 دکترت باید خوب باشه . این هفته ها میشه سرکلاژ کرد خطر نداره نترس دکتر خوبیه توکل ب خدا آخه میگن سرکلاژ کاری ب فانلینگ ندارهالبته دکترم نگفتهدهانه رحمم ۲۰ شد یهو ۳۲ بود نمدونم چرا اینجور شدم خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 منم ۲۶هفته بچمو از دست دادم بخاطر دیر تشخیص دادن دکتر برا سرکلاژ برا بعدی گفتن سرکلاژ بشی البته اگه ... ان شاءالله به حق همین ایام باردار میشیمن بارداری دومم هست اولیم اصلا این مشکل رو نداشتم خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 چجور دکتر زودتر تشخیص ندادند سرکلاژت میکرد تو انومالی ۳۲ بود بعد ۴ هفته یهو شد ۲۰ و فانلینگ ۳۴ میلیمتر خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
ayhan71 عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 4657 تو انومالی ۳۲ بود بعد ۴ هفته یهو شد ۲۰ و فانلینگ ۳۴ میلیمتر راستش من دهانه رحمم از داخل باز شده بود توسونو نوشته بود دکتر گفت برا سرکلاژ دیره ۲۶هفته بودم تازه طول سرویکس من ۳۰بود ولی دهانه رحمم باز شده بود لعنت به اون روز نحس
ayhan71 عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 4657 تو انومالی ۳۲ بود بعد ۴ هفته یهو شد ۲۰ و فانلینگ ۳۴ میلیمتر تو سونو نوشته بود فانلینگ براشما مگه همون باز شدن دهانه رحم نیست ای فانلینگ ؟
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 تو سونو نوشته بود فانلینگ براشما مگه همون باز شدن دهانه رحم نیست ای فانلینگ ؟ چرا دیگه دکتر منم گفته ریسک داره منم قبول کردم ی دختر ۳ ساله دارم نمیتونم کامل مطلق باشم خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
ayhan71 عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 4657 چرا دیگه دکتر منم گفته ریسک داره منم قبول کردم ی دختر ۳ ساله دارم نمیتونم کامل مطلق با ... برو خانه مادرت سرکلاژم کنی باید استراحت کنی اون موقع دکترا میگفتن ۳۴هفته خوبه برسانی رأسی آمپول ریه هم بزن تا ریش برسه بچه
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 برو خانه مادرت سرکلاژم کنی باید استراحت کنی اون موقع دکترا میگفتن ۳۴هفته خوبه برسانی رأسی آمپول ریه ... ان شاءالله ی دو هفته نهایت برم خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
ayhan71 عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 4657 ان شاءالله ی دو هفته نهایت برم حالا من شنیدم ۲۸هفته هم میمونه انگور زیاد بخور تا بچت وزن بگیره هر چی وزن بگیره زودم دنیا بیاد مشکلی پیش نمیاد فقط وزنش خوب باشه