2777
2789

املت با برنج!! 

حتی یکبارم جرات نکردم جلو بچه م یا شوهرم بگم تخم مرغ با برنج بخورید

چه برسه که مونده هم باشه

حتما پدرتون ادم شکم صبوریه و از اول چیزی نگفته

در هر حال شما ماشالا بزرگی نهایتش وقتی مادرت میگه امروز غذا املت با برنج بگو مامان شما امروز استراحت کن، ناهار با من

خودت یه چیزی درست کن 

املتا رو هم کامل بخورید نذارید بمونه که بشه  کنار برنج ناهار

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو خودت چیزیکه میخوای درست کن برای خودت مادر  هیییچ وظیفه ای نداره

عزیزم آدم وقتی ازدواج می‌کنه پس داره ی وظایفی رو قبول می‌کنه اینکه آدم بگه هیچ وظیفه ای ندارع نمیشه پس مرد هم هیچ وظیفه ای ندارع پس بچه چرا بدنیا میارن آوردن بچه هم قبول ی مسئولیت هایی دیگه 

مگه شام چی بود 😂😂

ظهر زرشک پلو بود

الباقیش مونده بود واسه شب

از برنج ته دیگ از مرغه استخوناش🤣🤣

من کلا غذاهای مامانمو دوس ندارم فرق نداره چی بپزه🥲

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ظهر زرشک پلو بود الباقیش مونده بود واسه شب از برنج ته دیگ از مرغه استخوناش🤣🤣 من کلا غذاهای م ...

😂😂عجب 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

املت با برنج!!  حتی یکبارم جرات نکردم جلو بچه م یا شوهرم بگم تخم مرغ با برنج بخورید چه برسه ک ...

من متاهلم چن روزی مهمونم بابامم خسیسه نمیخوام بگه این همش غذای خوب واس شکمش میپزه

حقیقتااا 👇👇 🩴🩴🩴🩴🩴

من که جاخالی میدم 🤣

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم آدم وقتی ازدواج می‌کنه پس داره ی وظایفی رو قبول می‌کنه اینکه آدم بگه هیچ وظیفه ای ندارع نمیشه ...

ولی شما بچه نیستی دیگه که منتطر بشینی مامانت برات آشپزی کنه ! چیزی هم که دلخواهت نباشه، طلبکار بشی.

همین شماها تو خیلی از موارد معترضید که مارو بچه حساب میکنن... ما دیگه بزرگ شدیم.

من متاهلم چن روزی مهمونم بابامم خسیسه نمیخوام بگه این همش غذای خوب واس شکمش میپزه

اوه اوه مهمونشونی

فکر کردم دختر خونه ای مجردی

خب شما پلو با ماست بخور

یا وفتی خوابیدن برای خودت غذا از اسنپ سفارش بده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️