2777
2789
عنوان

باورتون میشه اتاق ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5381 بازدید | 123 پست

والا از بچگی اتاق نداشتم تا حالا بهش فکرم نکردم چه برسه غصشو بخورم سنی هم ندارم فک کنین مال قدیمم

الان بچه ام اتاق داره میگه کاش خونه مام استخر داشت😐

یکمم به داشته هاتون فک‌کنین

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نداشتم مجردی..الان متاهلم خونم سه خوابه..و راحتم..انشالا شما هم صاحب ی خونه و اتاق مخصوص میشی

خیلی دلم میخواد اینجوری دل خودمو گول بزنم ولی اون موقع هم اتاق خصوصی نخواهم داشت با شوهرم مشترکه😂😫

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
اتاق میخوام

یک چادر مسافرتی بزن  خیلی هم باحاله.

نمیشه یک اتاق درست کنین؟

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

منم ندارم  واسه همین هیچوقت رفیقام دعوت نکردم خونمون 💔

چقد مثل منی 

خونم کوچیییکه نمیتونم مهمون دعوت کنم تقریبا نو عروسم و این موضوع خیلی اذیتم میکنه تازه نی نی دار شدم 

رهن و اجاره هام گرووونه واسه همین نمیتونیم خونه بزرگتر بگیریم همینم لطف خداست ک داریم

منم نداشتم مجردی..الان متاهلم خونم سه خوابه..و راحتم..انشالا شما هم صاحب ی خونه و اتاق مخصوص میشی

خب من الان ارزومه تخت و کمد و میز و وسایلای خودمو داشته باشم دیگ اون موقع میخوام چیکار

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵