2777
2789
عنوان

اجاره بها

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 22 پست

وااااای بخدا من هم خودم اجاره نشینم هم پدرم اینا

یعنی سرسال که میشه ایقدر گریه میکنم بیشتر بخاطر بابام میگم یه کارگر از کجا بیاره ماهی پنج تومن کرایه بده،چی بخوریم؟چی بپوشیم

توروخدا شمایی که خونه دارین و اجاره میدین

خودتونا بذارین جای ما

ما پدرامون نداشتن

خودمونم نداریم

توروخدا اینقدر زیاد کرایه نگیرین

مااگه میتونستیم کرایه های بالایی رو بدیم که جز پولدارا بودیم و خونه داشتیم

کاش همه چیز. گرونتر میشد ولیییییی کرایه خونه خیلی میومد پایین

خودم یه خونه داغون پیدا کردم باید جابه جا بشم

دویست تومن پیش ماهی شش تومن🥺بخدا ارزونتر پیدا نکردم همینم جز محله های پایین شهره ،یه خیابون با کمربندی فاصله داریم

چی کرایه بدیم؟چی بخوریم؟مگه واسه پس انداز هم پولی میمونه که سال دیگه که میخوایم جابه جابشیم باید پول پیش رو زیادتر کنیم

من چهارسال پیش ازدواج کردم اون موقع پول پیش ها بیست میلیون بود،کرایه ها پونصد هزار تومن

الان بعده چهارسال باید دویست پول پیش بدم و ماهی شش تومن کرایه اونم یه خونه قدیمی فرسوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای بخدا من هم خودم اجاره نشینم هم پدرم اینا یعنی سرسال که میشه ایقدر گریه میکنم بیشتر بخاطر با ...

خب اگر دولت قیمت اجاره رو کنترل کنه قیمت مسکن پایین میاد یه عده که ملک میخرم از اجاره اش زندگی کنند دیگه پولشونو نمیارم توی ملک قیمت کنترل میشه ولی متاسفانه کسی بفکر مستأجران نیست 

وااااای بخدا من هم خودم اجاره نشینم هم پدرم اینا یعنی سرسال که میشه ایقدر گریه میکنم بیشتر بخاطر با ...

خب عزیزم مشکل همینه نمیشه همه چی گرون بشه به کرایه خونه که میرسه توقع کنیم بالا نره چون مالک و مستاجر رو در رو هستن باهم میگن گرون نکن

همه ما تو یه چرخه ایم فقط به بقیه دست مون نمیرسه بگیم چرا گوشت گردن چرا میوه گرون دارو گرون و......

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب اگر دولت قیمت اجاره رو کنترل کنه قیمت مسکن پایین میاد یه عده که ملک میخرم از اجاره اش زندگی کنند ...

کلی هم تایپم غلط داره از بس عصبی شدم دستکم یه هیچ جا بند نیست نمی‌دونم کجا میشه شکایت کرد یه سامانه گذاشتن کسی پاسخگو نیست 

خب عزیزم مشکل همینه نمیشه همه چی گرون بشه به کرایه خونه که میرسه توقع کنیم بالا نره چون مالک و مستاج ...

حرف شما درسته ولی بطور کلی اجاره ملک اگر منبع در آمد نباشه دیگه این مشکل پیش نمیاد خیلی از کشورها ملک اجاره ای مال دولته  پس اجازه منطقی تغییر می‌کنه اگر اجاره بها منبع درآمد یه عده نباشه اون عده سرمایشون رو میبرم روی کاری که در گردش باشه هم سرمایه بلوکه نمیشه هم قیمت ملک پایین میاد اونوقت ممکنه تورم تا حدودی کنترل بشه چون ما یه بخش تولید داخلی داریم که نباید تحت تاثیر ارز باشه اگه یادتون باشه زمانیکه نوسانات ارزی آنقدر زیاد نبود افزایش قیمتها به بازار مسکن وابسته بود 

حرف شما درسته ولی بطور کلی اجاره ملک اگر منبع در آمد نباشه دیگه این مشکل پیش نمیاد خیلی از کشورها مل ...

خب این تفکر عالیه ولی در کشور ما امکانش نیست . تا تورم کنترل نشه تا کار و تولید رونق نداشته باشه و.... این مشکل برطرف نمیشه

بله پول ها باید به چرخه ی تولید و کار افرینی تزریق بشه ...

اما نیست زیر ساختش و امکاناتش....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.