2777
2789
عنوان

مامانا ساک بارداری خالی ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 62 پست
اره ولی ۶ هفته ک رفتم جنین بود و قلبشم تشکیل شده بود ولی ۸ هفته ضربانش ایستاد

عزیزم سقط کاملا دلیل داره،منم دوتا سقط بارداری پوچ داشتم،خودم از نظر ایمنی انعقادی تست دادم مشکل نبود،همسرم آزمایش داد واریکوسل داشت 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایشای قبل بارداری رو دادم مشکلی نبود

قبل بارداری فرق داره، شما از نظر ویتامین و تیروئید فاکتورای دیگه خون تست میشینآزمایشای سقط بعد از سقطه عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ینی بمونم تا یک هفته بد میشه؟؟

منتظر ببین انشاالله مشکلی نیست،ولی اگر خداینکرده از دست دادی،حتما پیگیری کن همسرت آزمایش بده،خودتونم فکر کنم ۳ماه بعدباید آزمایشاتو بدی که بدنت نرمال شده باشه،همسرت رو زورتر بفرست فاکتورای مردونه زمانبره اگر نیاز باشه دارو بخوره 

[QUOTE=301639250]قبل بارداری فرق داره، شما از نظر ویتامین و تیروئید فاکتورای دیگه خون تست میشینآزمای ...

بعضیا بعد از سقط سوم پیگیری میکنن دلشون نسوخته ،جوابشون اینه ۳تا سقط میشه سقط مکرر بعد ما شمارا میفرستیم پیگیری

منتظر ببین انشاالله مشکلی نیست،ولی اگر خداینکرده از دست دادی،حتما پیگیری کن همسرت آزمایش بده،خودتونم ...

تو همین نی نی سایت خوندم بعضیا گفته بود تا ۹ هفته یا ۱۱ هفته صبر کردن بعد جنین تشکیل شده 

بنظرتون ممکنه تشکیل بشه یا الکی خودمو امیدوار نکنم؟

بعضیا بعد از سقط سوم پیگیری میکنن دلشون نسوخته ،جوابشون اینه ۳تا سقط میشه سقط مکرر بعد ما شمارا میفر ...

خدا لعنتشون کنه کم پول هم نمیگیرن خب  دیشب تا ۴ صب فقط گریه کردم بحال خودم

علایم واریکوسل چیه 

فقط پزشک با معاینه تشخیص میده ،وقتی جواب آزمایش اسپرم مشکل داشته باشه شک میکنه معاینه میکنه،متخصص ارولوژی باید برین،کدوم شهری مشهد نیستی؟؟؟

تجربشو داشتین؟؟علایم بارداری پوچ چیه؟

بله عزیزم 

من وقتی برای سونو تشکیل قلب رفتم دکتر گفت که قلب جنین تشکیل شده ولی یه ساک دیگه هم هست که خالی هست یعنی دوقلو باردار شده بودم ولی فقط یکیش مونده بود یکیش پوچ بود 

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم
علایم واریکوسل چیه 

اول بگو دکتر زنان بنویسه آزمایش همسرتو یا یه ماما،جوابشو ببر متخصص ارولوژی