2777
2789
عنوان

کتاب کوری!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 29 پست

اسی شما ک کتابخونی 

ی کتاب ۱۶۵ صفحه ای ک مسابقه گذاشتن براش رو تو چند ساعت تموم میکنی؟ 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

من خیلی خوشم‌ نیومد، اما خب میتونی پی دی افش رو بخونی اگه دوست داشتی بعد کتابش رو بخری.

اخه میدونی الان تو کتاب فروشی ام😂😂

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه 

نویسنده انقد قدرت بیان و تخیل عالی داره ک واقعا تو اون زمان و مکان میبینی خودتو 

روحیه خیلی حساس اگه داری ممکنه خوشت نیاد 

ولی من دوست داشتم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اسی شما ک کتابخونی  ی کتاب ۱۶۵ صفحه ای ک مسابقه گذاشتن براش رو تو چند ساعت تموم میکنی؟&n ...

بگین بچه ها

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

عالیه.اما اگه نوجوونی نخون کتابی نیس تو اون سن ادم خوشش بیاد

واقعا. ته این کتاب چی میگه؟ چون منم جوونم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
اسی شما ک کتابخونی  ی کتاب ۱۶۵ صفحه ای ک مسابقه گذاشتن براش رو تو چند ساعت تموم میکنی؟&n ...

من اصلا کتاب خون نیستم. تازه این اولین کتابمه. زیاد به کتاب علاقه ندارم ولی یه ذره از کوری خوشم اومده

واقعا. ته این کتاب چی میگه؟ چون منم جوونم

داستان شهریه که همه توش کور میشن جز یه نفر و درمورد اینه چقد ادما میتونن خطرناک باشن بدون قانون و در عین حال ادما خوب همیشه خوبن فارغ تز شرایط.داستان قشنگیه.یه چیزی که خیلی دوستش داشتم که البته اکثر اثار نویسنده هست اینه شخصیتا اسم ندارن.مثلا تو کل کتاب میگه دکتر،زن دکتر،مرد پیر،دختر جوان....

ولی ببین من دوستای کتابخون زیادی دارم بستگی به کتاب داره. یک کتاب انقدر سخت میفهمیش که خیلی طول میکشه بخونی

خب پس بخر، اکثریت می پسندن😂

پس میرم بگیرم

بگین بچه ها

من تو سه ساعت میخونم اگه رمان باشه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان