2777
2789
عنوان

تکون خوردنش 🫠🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست
ای جان چند هفته ای منم باردارم تو هفته ۱۶ ولی هنوز چیزی حس نکردم

من  از هفته ۱۷-۱۸ حس میکردم ی چیزی تو دلم وول وول میخوره اما تکون و ضربه هاشو از هفته ۲۳-۲۴ حس کردم 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤

من خیلی دیر فهمیدم تکوناشو 

۲۴ هفته اینا بود ک‌کامل واضح‌شد 

چهارماهگی هم شکمم خیلی بزرگ نشده بود 

پهلوهام بیشتر‌ شده بود و شکمم یه‌کوچولو‌جلو اومده بود

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بارداری  اول شکمم از ماه پنج کم کم زد بیرون این دفعه الان که ۱۸ هفته م قد ۷  ماهگیه اولی ...

منم فک میکنم شکمم کوچولوعه 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
نمیترسی از این که یه چیزی درونت رشد میکنه؟

اولش از همه زنای حامله که شکم بزرگ داشتن و یجوری راه میرفتن و هی بالا میاوردن و ویار میکردن و... چندشم میشد 

الان سر بچه خودم حال میکنم 

به لمس دست و به سرما و گرما و حتی به نور واکنش نشون میده 😄 کل اعضای خانواده فقط انگولکش میکن ...

بچه ی من ک فقط کافیه به‌مامانم‌با شوهرم بگم داره تکون‌میخوره یا موقع تکون‌خوردنش کسی دستشو بزاره رو‌شکمم دیگ تکون نمیخوره🫤

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11594424/تاپیک-حاجت-روایی-به-امام-حسین-علیه-السلام

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بارداری اولی؟ زوده گلم میگم از ماه پنج کم کم میزنه بیرون من شکمم حسابی بزرگ بود اتفاقا 

بعله بارداری اولمه 

دوست ندارم شکم گنده باشم 

کوچیک خیلی شیکه

بچه ی من ک فقط کافیه به‌مامانم‌با شوهرم بگم داره تکون‌میخوره یا موقع تکون‌خوردنش کسی دستشو بزاره رو‌ ...

🤣🤣 ایستگامونو میگیرن