2777
2789

اوووووووف 

خدا انقد بزرگ تر از حد تصور ماست ک نگو

انقد قشنگ جوابگو عه ک نگو.

من ب چشم دیدم و خاهم دیدم ظالما چ جوابی میگیرن

صبورباش

من همونیم ک مادرشوهرم لیست کادو عقدیمو نوشته بود دوبلع سوبله میخاستنش موقع جداییم

دوبرابر ازم گرفتن و س روز،دیگش طلاهای مادر شوهرمو توکوچه بریدن رفتن

حالا هی بگیم ن ولی آه مظلوم میگیره

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوری باشه که نصف دخترا و پسرا باید تاوان بدن 

خب دارن میدن

نمیبینی بیشتر زندگیا گوهه

اونی ک سالم زندگی کرده و حقی ب گردنش نیس زندگی آرومی داره 

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!
۴ سال پیش بخاطر بیماری لاعلاجم ولم کرد و رفت. و تو این ۴ سال روز به روز خوشحالتر و پولدارتر و قوی‌تر ...

بشدت موافقم...

قربون ذل شکستت برم 🙂

بیوتی تراپیست هستم ، مشکلات پوستیتونو بپرسید تا حد توان  جواب میدم
دیدی خودت؟

آره تو ازدواج دیدم چرا تو دوستی. طرف یکی رو صیغه داشت مادرش بخاطر اینکه پسرش زن صیغه ای هشت سال بزرگتر از پسرش رو جدا کنه یه دختر از خانواده خوب گرفت. دو ماه شد به محض اینکه پسره زن صیغه ای رو کاملا ول کرد با مادرش افتادن دنبال دختر دایی شون. این دختر بدبخت رو هم ول کرد بعد از شش ماه دختره دید پسره نمیاد طلاق گرفت. الان پسره ازدواج کرده زندگیش هم عالی. تازه این قانونی و حلال بود پسره داره حال می‌کنه دوستی و اینا رو که ولش کن

پسر عموم یه دختر رو اینجوری کرد حتی باهاش رابطه جنسی داشت بعدم ولش کرد ابرو دختره رفت ...الان ۳۷ سالشه اصلا ازدواجش جور نمیشه با این ک پسر خوبیه قیافشم خوبه و مال و اموالم داره کسی زنش نمیشه انگار بختش رو بستن

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
۴ سال پیش بخاطر بیماری لاعلاجم ولم کرد و رفت. و تو این ۴ سال روز به روز خوشحالتر و پولدارتر و قوی‌تر ...

منم ول کرد دقیقا بخاطر،ی مشکل جسمی

ولی برا من شوهرم بود

من معتقدم خدا پاسخگوعه ب همه چی

الان حالت بهتره عزیزم؟.میتونی بگی مشکلت چیه

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
اصولاپسریکه تو۶ ماه دوستی نشناستت ونیادنگیرتت عمرت به پاش میره بایدبعد۶ ماه دیگه ولش کنی نکه عمری وا ...

فکر کردم ادمه

متوجه نشدم یعنی ادامه بده تاوان میده؟

نه نه

منظورم اینه دختر خریت نکرده باشه 

خیلی منطقی باشه

بدونه طرف برای چی باهاش بوده

نه اینکه پسره ادا در بیاره قصدش از اول مشخص باشه دختره فریب بخوره به آسونی نه دیگه خودش کرده که لعنت بر خودش باد

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

نه نه منظورم اینه دختر خریت نکرده باشه  خیلی منطقی باشه بدونه طرف برای چی باهاش بوده

همه چی خوب بود... یهو ورق برگشت