2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 22 پست
ای بابا چند سالشه  شاید کمبود محبت داره  بابات باهاش چطوره  این خلقشه دیگه بعضیا ب ...

من ۲۲ مامانم ۴۵

چقدر آخه اعتمادشو جلب کنم تو هرچیزی ک خواستن بهترین بودن

درس خوندم بهترین دانشگاه دولتی ی رشته رو خوب قبول شدم

گفتن تو ورزش عالی باس تو ورزش خوب بود 

گفتن موسیقی برو تو موسیقی خوب بودم

ی ذره هم احترام نمیزاره به تصمیم های من فقط خود رای و خود رای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقش همینه

آخه تو همه چیز من مشکل ایجاد کرد 

با ی آقایی آشنا شدم خیلی دوست داریم همو و همه جوره عالیه برام از پارسال اصرار می‌کرد ک با خانوادت صحبت کنم منو بشناسن بیام خواستگاری ولی مامانم دیوونم کرده اصن جرئت نمیکنم چیزی بگم بهش دیگه با طرز تفکراش

آخه تو همه چیز من مشکل ایجاد کرد  با ی آقایی آشنا شدم خیلی دوست داریم همو و همه جوره عالیه برا ...

عزیزم‌ شاغل و تحصیل کردس از کی حساب می‌بره مشاور برو کسی رو واسطه کن و بعضی اجازه ها رو فقط از پدرت بگیر مخصوصا برا ازدواج اگه بخواد اذیت کنه مقاومت بکن و بهش قشنگ حرفت رو بگو 

به خدا دوست من با همین مدل پایین تر مادر تو زندگی زناشویی بدبخت شد 

نباید از اول تسلیم بشی 

عزیزم‌ شاغل و تحصیل کردس از کی حساب می‌بره مشاور برو کسی رو واسطه کن و بعضی اجازه ها رو فقط از پدرت ...

مادرم راستش از هیچکس حساب نمیره 

کلا رئیسطور هست 

پدر من خیلی کوتاه میاد و آرومه

واقعن مرد دیگه ای بود نمیتونست 

آره قصدم اینه آقا با پدرم صحبت کنه

مادرم راستش از هیچکس حساب نمیره  کلا رئیسطور هست  پدر من خیلی کوتاه میاد و آرومه واقعن ...

راش همینه به پدرت بگو بیشتر حرف بزن که مادرت کمتر میدون ببینه اصلا هم برا کارات دیگه ازش اجازه نگیر و نگوش باشم درگیر نشو  

راش همینه به پدرت بگو بیشتر حرف بزن که مادرت کمتر میدون ببینه اصلا هم برا کارات دیگه ازش اجازه نگیر ...

راستش من ی شهر دیگه تحصیل میکنم کلا فقط عید و تابستونا خونه خودمون هستم ینی دیگه چندان کنترل خاصی روم برای اجازه گرفتن ندارن

فقط تو این قضیه یک ساااالع گیر کردیم و مامانم هیچجوره کوتاه نمیاد 

ندیده و نشناخته راجب پسره بد میگه