2777
2789

چجوری ماندگاری چیزی ک توش شیر داره رو ببرم بالا ک حداقل یک ماه بمونه و ترش نشه بنظرتون تو هرچی ک شیر باشه زود ترش میکنه ممنون میشم کمکم کنید 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شیرینی های خشک مثل کشمشی مشهدی نخودی و بهشتی که مدت طولانی ماندگاری دارن شیر ندارن، ولی کیک ها و نون هایی ک شیر دارن باید  سه روزه مصرف بشن 

اللهم عجل لولیک الفرج 

هر چیزی ک ب کیک شیرینی ربط داره شیر داره دیگ درست میشه شیر حذف کرداب ریخت اونجوری ماندگاریش بیشتر نمیشه

ببین شیرینی های خشک مثل کشمشی مشهدی نخودی و بهشتی که مدت طولانی ماندگاری دارن شیر ندارن، ولی کیک ها ...

همینو میخوام بفهمم آمل اصلای ترش کردن شیر هستش دیگ درسته

هر چیزی ک ب کیک شیرینی ربط داره شیر داره دیگ درست میشه شیر حذف کرداب ریخت اونجوری ماندگاریش بیشتر نم ...

نه همه ی شیرینیا شیر ندارن، کیکا اکثرا دارن، میشه کیک و با اب میوه هم درست کرد اما طعمش با شیر خوشمزه تره

اللهم عجل لولیک الفرج 
همینو میخوام بفهمم آمل اصلای ترش کردن شیر هستش دیگ درسته

ببین کلا بافت های مرطوب مثل کیک و نون بعد از سه روز مستعد کپک و فساد میشن چون رطوبتشون بالاست

اللهم عجل لولیک الفرج 
نه همه ی شیرینیا شیر ندارن، کیکا اکثرا دارن، میشه کیک و با اب میوه هم درست کرد اما طعمش با شیر خوشمز ...

درسته عزیزم الان مشکلم اینک شیر زودتر نصبت ب آب مواد رو ترش میکنه درست 

نان بخاطر مخمرش ترش میشه و خراب میشه

کیک با شیر خوشمزه است ولی بافت سنگین،اگر آب یا آبمیوه بریزی بافتش سبک تر میشه من خودم ترجیحم با آب و آبمیوه است

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

کسی تا حالا مواد نگهدارنده تو خونه برا کیک شیرینی استفاده کرده یا کلا تو خونه مواد نگهدارنده استفاده کرده

درسته عزیزم الان مشکلم اینک شیر زودتر نصبت ب آب مواد رو ترش میکنه درست 

اره شاید شیر زودتر ترش کنه اما اخه فقط ترش کردن نیست کلا فاسد میشه، چون بافتش مرطوبه، ببین مثلا نون لواش که توش شیر نیست بعد از سه روز میبینی داره خراب میشه، مگر اینکه بره تو فریزر

اللهم عجل لولیک الفرج