شیر رو بجوشون یک مورد بزار تو ظرف در بسته تو فریزر من حتی کیک و تو فریز میزارم تا یک ماه و نیم دوماه خراب نمیشه وقتی هم در میارم میزارم نرم بشه مثل روز اولش نرم و تازس
کیک با شیر خوشمزه است ولی بافت سنگین،اگر آب یا آبمیوه بریزی بافتش سبک تر میشه من خودم ترجیحم با آب و آبمیوه است
خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .
درسته عزیزم الان مشکلم اینک شیر زودتر نصبت ب آب مواد رو ترش میکنه درست
اره شاید شیر زودتر ترش کنه اما اخه فقط ترش کردن نیست کلا فاسد میشه، چون بافتش مرطوبه، ببین مثلا نون لواش که توش شیر نیست بعد از سه روز میبینی داره خراب میشه، مگر اینکه بره تو فریزر