2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بي حسي بودم ادم ترسويي هستم اما واقعا اصلا ترسناك نبود و چيزي نفهميدم  و اولين لحظه به دنبا ...

بعد کمر درد نگرفتین ؟؟ 

فشار شکم چی؟

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
کدوم آمپول؟🥺 درد داره؟

آمپول بی‌حسی دیگه که تو نخاع میزنن

نه درد نداره ولی چون پشتت میزنن یه حس بدی داره یه ثانیه هم نمیشه....بعد کم کم پاهات شروع میکنه بی‌حس شدن

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

نه اصلا  دکترا تو بیخسی و بیهوشی فشار میدن نمیفهمی  بعضیا الکی شلوغش کردن  از هیچی ...

اخه میگن بعدش چن بار میان فشار میدن درد خیلی بدی داره من خیلی ترسیدم اسحرس خیلی بدی گرفتم 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

من بی حسی بودم خوب بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعد کمر درد نگرفتین ؟؟  فشار شکم چی؟

اون لحظه كه شكم رو فشار ميدن هنوز بي حسي و درد حس نميكني

ببين بستگي به دكتر و نحوه تزريق و مراقبت بعد زايمان داره

خداييش دكتر من اينقد خوب زد كه من اصلا نفهميدم 

و كمرمم درد نگرفت

من بی‌حسی بودم خوب بود وای ماه دیگه زایمانمه فقط از اون آمپولش ترس دارم خخخخ

منم شهریور زایمانمه اونم طبیعی دارم سکته میکنم از ترس

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خواهرم میگف تو بیهوشی وقتی بیدار شده درد وحشتناکی داشته ولی بی حسی اثرش کم کم بوده ولی خب میگن بی حسی کمر درد میگیری ما ک همیشه کمرر درد داشتیم دیگه فرقی نداره برامون 😐

چه خبره ؟؟؟؟ چنبار فشار دادن برا چیه؟؟؟ ول کن همه چیو جدی نگیر بابا

میگن ۳ بار وقتی میایم توبخش فشارمیدن