2777
2789

هر دوش خوبه ولی نون و پنیر بهتره 

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آبدوغ خیار بده.. با نون خشک..  توش خامه و سبزی خوردن هم بزن. توووووپ یعنیی فاتحه س که میفرستن ...

تو ماست و خیار خامه بریزی که سیستمش کلا عوض میشه 

حال بهم زن میشه و چرب ،،،،

اب دوغ خیار هممون باید اصالت خودش رو حفظ کنه 

خنک و سبک و مفید ،،،،،

خامه دیگه چیه ؟مگه سوپه؟

اون قدر دلم میخواد منم چیزی بدم. ولی دستم خالیه. خدا کنه بتونم  شله زرد پخش کنم عصر تاسوعا. 

😭😭😭😭😭😭

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

میکادو ساندویچ سرد خرما ابمیوه کیک 

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

شیرکاکائو شربت

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
منم اینمدلی دوست دارم البته سمت مادرشوهرم خامه میزنن و کلی سنگین میشه

باور کن تا حالا نشنیده بودم تو آب دوغ خیار خامه بریزن 

تو اطرافیان ،،،تو رستوران خوردم ،،،تو اینستا دیدم درست کردن ،،،تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم !!

دیده بودم هرکس به دلخواه خودش گردو و سبزی های معطر و کشمش و سیر و تربچه و این چیزا میزننن با دوغ و ماست 

ولی تا حالا خامه ندیده بودم اصلا