2777
2789
جواب میده الارم میزاری؟؟

آره اگرم بهش نرسیدم یه روز دیگه اون کارو انجام میدم )فرداش (

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلاااام🌻 من این روشو سال کنکورم یاد گرفتم دیگه چون بهش هم عادت کردم هنوز که هنوز همینجوری برنامه روزمو مینویسم واسه خودم.

من یه کاغذ بر میدارم سه قسمتش میکنم مثل شکل تو این عکس

1.Brain Dumps(تخلیه ذهن):اینجا هر چیز ریز و درشتی که تو ذهنمه باید انجام شه رو مینویسم حتی خیلی وقتا یه چیزی تو ذهنم نیست وسط روز یادم میاد اضافه میکنم بهش و فقط مال اون روز رو نمینویسم هر چی کار که تو ذهنمه واسه هفتمه باید انجام بشه رو جا میدم تو این قسمت از کارای اصلی مثل پروژه هایی که باید تحویل بدم تا ریز ترین کارا مثل اینکه یادت باشه یه قسمت از سریالتو ببینی امشب یا موقع کار یه لیوان چایی بخوری یا کرم دستتو بخری و از این حرفا خلاصه هرررر چی که ذهنمو درگیر کرده که باید انجام شه

2.Priorities(اولویت ها): سه تا از مهم ترین کارای اون بخش اول رو انتخاب میکنم که باید حتما همون روز انجام بشه و مینویسم تو این بخش اینجوری وقتی حتی ذهنم خیلی درگیره یا حال روحیم خوب نیست حوصله کاری ندارم میدونم از کدوم کارام میتونم بزنم و انجام ندم که تاثیری تو بهم ریختن برنامم نداره نه کارای اصلیم که اگه انجام نشه ممکنه برنامم چند روز بهم بخوره و اون سه تا اولویت اول میشن واسه انجام دادن بعد دیگه هر چه قدر جون داشتم بقیه کارارو پیش میبرم جون نداشتمم فدای سرم همیشه که نمیشه فعال بود😁

3.Time Box(جدول زمان بندی):این بخش میام دونه دونه کاراییمو که باید انجام بدم طول روز از اون قسمت اول تخلیه ذهن جا میدم جلو این جدول زمان بندی و اون کارایی هم که مال انجام دن طول هفتست هایلایت میکنم که تو چشم باشه یادم باشه تو برنامه زمان بندی روزا بعد جا بدمشون .خیلی وقتا هم عقب جلو میشه این زمان بندیم موقع عملی کردن یکی دو ساعت ولی اگه زمان نذارم هی انجام نمیدم آخر شب یهو به خودم میام میبینم یه عالمه کار نکرده دارم ولی زمان که بذارم نهایتش دو سه تاشو از تو زدم انجام ندادم نه اینکه یه جا همش بمونه.

امیدوارم به کارتون بیاد این روش

آنجا که راه نباشد،خداوند راه میگشاید🌱