2777
2789
عنوان

ماسک بزنم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 28 پست
شاید یکی همه تلاشش کرده درمان نشده بعدم چ اشکالی داره ماسک بزنی همیشه چرا نشه 

راکوتان درمانش میکنه اخه این چ حرفیه ؟؟؟دو روز دیگ نمیخواد ازدواج کنه؟تو خونه دائم ماسک میزنه؟حلو خونواده شوهرش چی ؟حل سوال بهتر از پاک کردن صورت مسالس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راکوتان درمانش میکنه اخه این چ حرفیه ؟؟؟دو روز دیگ نمیخواد ازدواج کنه؟تو خونه دائم ماسک میزنه؟حلو خو ...

قرص هورمونی خوردن هم هنر نیست بانوی عزیز... یکم از عوارضشون بخون بعد توصیه کن

قرص هورمونی خوردن هم هنر نیست بانوی عزیز... یکم از عوارضشون بخون بعد توصیه کن

خوردم . بهتر از اینه ادم اعتماد بنفسشو لز دست بده . ی دوره میخوره و عالی میشه . عوارض هم حتی استامینوفن هم داره . اینو ادمای بیسواد میگن من خودم خیلی تحقیق کردم . 

راکوتان درمانش میکنه اخه این چ حرفیه ؟؟؟دو روز دیگ نمیخواد ازدواج کنه؟تو خونه دائم ماسک میزنه؟حلو خو ...

من که راکوتان اسپیرولاکتون لیزر هیچی اثر نداشت روم با همین جوشا ازدواج کردم شوهرم میگفت خوشگلی همش بهم اعتماد بنفس میده خودم حالم  بده که صورتم درست نمیشه پر چال چوله شده 

من که راکوتان اسپیرولاکتون لیزر هیچی اثر نداشت روم با همین جوشا ازدواج کردم شوهرم میگفت خوشگلی همش ب ...

دفیقا عزیزم ادم عصبی میشه با جوشاش منم شوهرم میگفت خیلی نازی ولی خودم عصبی میشدم الان خیلی راًی ام .. دوزشو باید تغییر میداد چن وقت خوردی؟

هیچ عارضه ای هم واسم نداشته 

البته من راکوتان تو سن ۱۸ سالگی شروع کردم خوردم روم اثر نداشت ولی الان مشکل من جوش نیست الان که ۳۱ سالمه جوش نمیزنم رد جوشا مونده بدم میاد لیزر  میکرودرم مزودرم هیچی جواب نداد روم فقط یکمی بهترش کرد نه کامل 

چقد اعتماد بنفست پایینه

من دیگه میتونم بگم نمیبینم ماسک زن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟