پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 عنوان چقدتحمل کنم 200 بازدید | 15 پست حس میکنم همه ای امیدهایی ک داشتم ته نشین شدن😔😔😔برای بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭 1402/04/28 | 14:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2853 عه نگواین طوری. بگو خدایا خودت ب وقت خودت بهم بده ن ب وقتی ک من میگم اون بهتر میدونه تاما.. هرشب بنویس ک دوس دارم مادرشم بچه دارشم موشتن میگن خیلی تاثیرداره رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
دخترتکوتنهام عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2243 مگه چند وقته اقدامی عزیزم من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 [QUOTE=301487833]عه نگواین طوری. بگو خدایا خودت ب وقت خودت بهم بده ن ب وقتی ک من میگم اون بهتر میدونه تاما.. هرشب بنو ...خسته ام😔 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 مگه چند وقته اقدامی عزیزم خیلی وقته ...چندین ساله ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
دخترتکوتنهام عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2243 خیلی وقته ...چندین ساله ایشالا که درست میشه عزیزم سال دیگه این موقع بچتو بغل گرفتیبنظرم ورزش کنو سبک زندگیتو عوض کن من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
دخترتکوتنهام عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2243 روزی دوتا قرص گیاهی ویتاگنوس بنداز یکی صبح یکی شب من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 ایشالا که درست میشه عزیزم سال دیگه این موقع بچتو بغل گرفتی بنظرم ورزش کنو سبک زندگیتو عوض کن کردم گلم ولی جواب نگرفتم😪 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 روزی دوتا قرص گیاهی ویتاگنوس بنداز یکی صبح یکی شب این ویتاگنوس هم مصرف کردم....ک میگم ته نشین شدن امیدهام😔😔 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
دخترتکوتنهام عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2243 این ویتاگنوس هم مصرف کردم....ک میگم ته نشین شدن امیدهام😔😔 امیدتو از دست نده شوهرت مشکل ندارهچن سالته من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 امیدتو از دست نده شوهرت مشکل نداره چن سالته ن نداره.۲۴ ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
دخترتکوتنهام عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2243 ن نداره.۲۴ ۷۸هستیمنم ۷۶ایشالا خدا دامنتو سبز میکنه سنی نداری توکل کن به خودش من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
mashhadpirozi عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 2853 من ۸ساله منتظرم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 ۷۸هستی منم ۷۶ ایشالا خدا دامنتو سبز میکنه سنی نداری توکل کن به خودش ارع ۷۸ ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3565 ایشالا که درست میشه عزیزم سال دیگه این موقع بچتو بغل گرفتی بنظرم ورزش کنو سبک زندگیتو عوض کن گلم من حامله ام الان اومدم تایپکم گفتم این خبرخوشوبهت بدم فدات بشم ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭