اکثر مردا لجبازن، فشار روحی،اقتصادی،در به دری گرونی همه چیز رو دوششون افتاده با این اوضاع مملکت اما خب بازم دلیل نمیشه بخوان دل زناشون رو بشکنن زن غیر خانواده خودش مگه کیو داره که بره و بیاد... منم دیشب دعوامون شد چون یه مدت کاراش بهم ریخته کتک کاری هم کردیم اما چیکار میتونیم کنیم مشکل همه همینه
اکثر مردا لجبازن، فشار روحی،اقتصادی،در به دری گرونی همه چیز رو دوششون افتاده با این اوضاع مملکت اما ...
شما کاملا درست میگید ولی میدونید چیه من نمیخوام دفاع کنم باور کنید مرد هم تا حدی میتونه تحمل کنه.اما ای کاش ظرفیت این رو داشتیم که بشه با ی مشاور صحبت کرد میشد جلوی خیلی از اتفاقات رو گرفت
وای خیلی بده عزیزم چرا ما زنا باید همه چی رو تحمل کنیم
دلم به حال مردا میسوزه، ولی بخدا دل خودمم تیکه پاره تو این زندگی فقط به یه امید خودمو محکم داشتم که نباید کم بیارم زندگیمو تغییر بدم چون شوهرم خوبه خداییش، اما میگم که همه ی این چیزا باعث میشه مردا یهو از کوره در برن، چون سخت میتونن درد و دل کنن، اصلا نمیتونن گریه کنند، اینا باعث میشه یهو بپرن به ما میدونی چی میگم
شما کاملا درست میگید ولی میدونید چیه من نمیخوام دفاع کنم باور کنید مرد هم تا حدی میتونه تحمل کنه.ا ...
بله منم میگم تو این بازه زمانی چه مرد چه زن هر دو کاملا بی تقصیر هستن و مشکل از ریشه این مملکت که باعث شده مرد سرش جلو زن و بچه خم بشه، زن یه جور دیگه رفتار کنه و...