2777
2789
اتفاقا دیشب به شوهرم گفتم کو مختار بزن من نگاه کنم.گفت نه اینکه کم نشون داده😂😂منم کامل ندیدم.انگار ...

تو نت زده بودن به سخره گرفتن این فیلمو و فیلمی که چند سال پخش شه از ارزشش کم میشه و دیگه کسی به فکر ساختن فیلم مناسبتی نیست😐

خب بالاخره باید والدین کنترل کنن

من كلا نميذارم بچه هام چنين حيزهايي رو ببينند، خودم هم نيگا نميكنم، ولي همسرم دوبار اين سريال رو ديد و منم كه مجبورا پيشش بودم واقعا از بعضي از صحنه هاي كشت و كشتارش حالم بد ميشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه...😂

بهتر.... فرصت پیش اومد تا سریال های جدید بیان رو کار.... چی شی بود از سال ۱۲ سال پشت هم....

البته که خودم دوسش داشتم ولی خب دیگه هر سال دیگه خیلیه

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 

دیروز پیج آیفیلم نظرسنجی گذاشته بود که موافق پخش هستین درصد بالایی گفته بودن پخش کنین

ولی مثل اینکه دستور دادن امسال پخش نشه حداقل ، ولی با این نظرسنجی به نظرم پخش بشه

صبح که یه شبکه ی ماهواره داشت پخش میکرد 

عجب