من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من. ولی دیدم تو بچگی متفاوت بود. مثلا فکر میکردم خانوم پنلو په تو دختر مهربون بدجنسه اما فهمیدم از و ...
دقیقا من از خاله هتی و فیلیستی بدم میومد قدیم پخش میشد،دوباره دیدم خاله هتی شد الگو من،فیلیسیتی دختر مهربونی بود،آنت فکر میکردم خیلی بد ولی تو زندگی سختی کشیده بود بخاطر محبت بیش از اندازه به دنی انقدر بد اخلاق شده بود،سریال آینه پراز درس های زندگی بوده خیلی از چیزهایی که الان مشاوره میدن تو حرفاشون هست ولی خب هرکسی اون موقع به این چیزها دقت نمیکرده الان به محتوا فیلم و سریال بیشتر توجه میکنیم ،البته آینه خیلی قدیمی پخش جدیدش و دیدم
من ۱۵ سالمه همیشه خدا در حال کارتون دیدن بودم الان یه سالی شده به خاطر مشکلات حوصله خودمم بعضی وقتا ...
این سن طبیعی چون تازه به نوجوانی اومدی،منم ۱۵ ساله بودم خاله شدم خواهر زادم بزور میگفت کارتون ببینیم ،دخترمم ۱۴ سالشه الان از بچگی باید نگاه میکردم باهاش
دقیقا من از خاله هتی و فیلیستی بدم میومد قدیم پخش میشد،دوباره دیدم خاله هتی شد الگو من،فیلیسیتی دختر ...
الانم به این فکر میکنم که حتما خیلی چیزها رو ما اشتباه میبینیم همیشه میگم کاش درکم بره بالا. برا منم همین طور شد خاله هتی گفتم چقد خوب که به فکر باسواد شدن دیگران و حمایت از دیگران هست بچه الویا رو بزرگ کرد و ریچل رو که سکته کرده بود نگه داشت
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست