2777
2789

من ۱۵ سالمه همیشه خدا در حال کارتون دیدن بودم الان یه سالی شده به خاطر مشکلات حوصله خودمم بعضی وقتا ندارم چه برسه کارتون 

اینو گفتید یهو دلم خواست منم کارتون ببینم 😅

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من. ولی دیدم تو بچگی متفاوت بود. مثلا فکر میکردم خانوم پنلو په تو دختر مهربون بدجنسه اما فهمیدم از و ...

دقیقا من از خاله هتی و فیلیستی بدم میومد قدیم پخش میشد،دوباره دیدم خاله هتی شد الگو من،فیلیسیتی دختر مهربونی بود،آنت فکر میکردم خیلی بد ولی تو زندگی سختی کشیده بود بخاطر محبت بیش از اندازه به دنی انقدر بد اخلاق شده بود،سریال آینه پراز درس های زندگی بوده خیلی از چیزهایی که الان مشاوره میدن تو حرفاشون هست ولی خب هرکسی اون موقع به این چیزها دقت نمیکرده الان به محتوا فیلم و سریال بیشتر توجه میکنیم ،البته آینه خیلی قدیمی پخش جدیدش و دیدم

من ۱۵ سالمه همیشه خدا در حال کارتون دیدن بودم الان یه سالی شده به خاطر مشکلات حوصله خودمم بعضی وقتا ...

این سن طبیعی چون تازه به نوجوانی اومدی،منم ۱۵ ساله بودم خاله شدم خواهر زادم بزور میگفت کارتون ببینیم ،دخترمم ۱۴ سالشه الان از بچگی باید نگاه میکردم باهاش

کلا من با کارتون بزرگ شدم😅 البته خیلی دوست دارم 😍

دقیقا من از خاله هتی و فیلیستی بدم میومد قدیم پخش میشد،دوباره دیدم خاله هتی شد الگو من،فیلیسیتی دختر ...

الانم به این فکر میکنم که حتما خیلی چیزها رو ما اشتباه می‌بینیم همیشه میگم کاش درکم بره بالا. برا منم همین طور شد خاله هتی گفتم چقد خوب که به فکر باسواد شدن دیگران و حمایت از دیگران هست بچه الویا رو بزرگ کرد و ریچل رو که سکته کرده بود نگه داشت

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
الانم به این فکر میکنم که حتما خیلی چیزها رو ما اشتباه می‌بینیم همیشه میگم کاش درکم بره بالا. برا من ...

بله درسته من سعی میکنم آخر هر فیلم و سریال تحلیل کنم تو ذهنم یچیزی یاد بگیرم فقط اتلاف وقت نباشه

این سن طبیعی چون تازه به نوجوانی اومدی،منم ۱۵ ساله بودم خاله شدم خواهر زادم بزور میگفت کارتون ببینیم ...

اخییی😅

ولی کلا نمیدونم چمه 

میبینم حوصلم سر میره🤦🏻‍♀️😂

ولی خب اون کارتون هایی که خوشم میاد رو یه وقتی ببینم کِیف میکنم 

اخییی😅 ولی کلا نمیدونم چمه  میبینم حوصلم سر میره🤦🏻‍♀️😂 ولی خب اون کارتون هایی که خوشم می ...

دخترم ولی نگاه میکنه با گوشی انیمه و سریال  لذت ببر ازین سن 

منم مسخره میکنه با کارتون های دهه شصتیم💘😂

دخترم ولی نگاه میکنه با گوشی انیمه و سریال  لذت ببر ازین سن  منم مسخره میکنه با کارتون ها ...

🤣

وای کارتون های دهه ۶۰ عشقه 

من از بچگی میدیدم 

اسم بعضی هاشون رو هم دقیق نمیدونم اما واقعا عاشق شون بودم 

کوزت و هاچ زنبور عسل چقدر سر شون گریه میکردم 🤦🏻‍♀️😂