من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اول از همه دعا کن اقا ما رو هم بطلبند خیلی دلتنگشونم😭 برای عاقبت بخیری هممون دعا کن که چه این دنیا چه اون دنیا روسفید باشیم.لطفا برای همه مستاجرها هم دعا کن با این گرونی و تورم کمرمون شکسته 😭😭😭 برای همه منتظران از جمله دوست قشنگم زهره که دیگه ۴۵سالش شد و هنوز چشم انتظاره هم دعا کن.
می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو
بگو به خدا بگه نزاشتی کنار من باشه حداقل مراقبش باش حالش خوب باشه
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
عزیزم توروخدا سلام منو به امام رضا برسون بگوآقا داداشمو شفا دادی دستت دردنکنه ممنونتم برای تشکر میام پابوسیت انشاالله اما تو رو به پهلوی شکسته حضرت زهرا وبه این شب اول محرم قسمت میدم نگاهی به خودمم بنداز فردا میرم دنبال حل مشکلم جان مادرت زهرا جان جوادت مشکل منم حل کن دورت بگردم به پهلو شکسته حضرت زهرا نگاه کن بهم