2777
2789
عنوان

چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 22 پست
بزرگ بشه قدر خواب رو خیلی بیشتر میدونه کلا برعکسن بچه ها الان نمیخوابن بزرگ تر که میشن دوباره بیدار ...

بیدار شد🥺🥺😂😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂وای درک میکنم خیلی عجیبه😂😂😂

خیلی خیلی یهو دیدم با چشمای بسته نشسته داره گریه می‌کنه 😥😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

داشتم فیلم میدیدم که الان تموم شد

و به یه متنی که نوشتم فکر میکردم. مال یه خاطره از دانشگاهمه. دوست داشتی برات میفرستم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
داشتم فیلم میدیدم که الان تموم شد و به یه متنی که نوشتم فکر میکردم. مال یه خاطره از دانشگاهمه. دوست ...

خیلیم خوب

من این روزا برخلاف قبلا اصلا دیگه فیلم دیدن حوصلم نمیشه🚶🏻‍♀️

اگه دوست داشتی بفرست خوشحال میشم 💙

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

خیلیم خوب من این روزا برخلاف قبلا اصلا دیگه فیلم دیدن حوصلم نمیشه🚶🏻‍♀️ اگه دوست داشتی بفرست خوشح ...

#خاطره

یادمه سر کلاس آزمایشگاه کامپیوتر بودم و اون روز چند تا از بچه ها ارائه داشتن.
هر کس لپ تاپ خودشو اورده بود و هر کدوم از بچه ها بک گراند خاص خودشون رو گذاشته بودن.
اون روز استادمون یه حرف خیلی قشنگی زد که تا الان از ذهنم بیرون نرفته.
گفتن: بک گراند هر شخص بیانگر شخصیت هر فرده و نشون میده اون فرد تو ذهنش چی میگذره.
همون موقع یکی از پسرا تو کلاس گفت خب استاد اونی عکس نداره یا یه بک گراند پیش فرض داره چی؟
گفتن: اون تکلیفش هنوز با خودش مشخص نشده!
از اون موقع هر وقت میخوام بک گراندم رو عوض کنم یا به طور کلی یه تغییری تو زندگیم بدم به این فکر میکنم که آیا این با شخصیت و طرز فکر من سازگاره یا صرفا دارم از یکسری ترند های روز پیروی میکنم؟

کلا این استادمو خیلی دوست دارم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
#خاطره یادمه سر کلاس آزمایشگاه کامپیوتر بودم و اون روز چند تا از بچه ها ارائه داشتن. هر کس لپ تاپ خ ...

🥲👍🏻

منم هر روز بکگراندمو عوض میکنم

حس میکنم شاید منم تکلیفم با خودم مشخص نیست🚶🏻‍♀️🥲

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش