2777
2789
عنوان

نذری ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 60 پست
یک کار دیگه هم میتونی بکنی  یک مقدار پول بدی به مغازه دار نسیه های کسایی که نیازمند هستن رو پر ...

اره فکر خیلی خوبیه ممنون از نظر خوبت❤️😘

مشاور تحصیلی و معلم زبان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار خوبیه  لیوان دادن به پوکب و سربت دادن کار الکیه دردی از کسی دوا نمیکنه ولی مواد خام ...

انشالا امام‌ حسین قبول کنه و حاجت سماهم براورده شه❤️😘

مشاور تحصیلی و معلم زبان
ببخشید چطور نذر میکنید قبول میشع خوش به حالتون

من نیت میکنم اگه حاجتمو بگیرم مثلا امسال اینکارو انجام بدم و برای این دو نذرم واقعا جواب گرفتم میتونین جلوتر بگیرین وتقسیم کنین میتونینم نگه دارین بعد گرفتن حاجتتون نذرتون رو ادا کنین محل ما یه حسینه هست خیلی ها دهه دوم برای بچه های کوچک خوراکی مثل چوب شور یا ویفر میگیرن بعضی ها مداد به دختر بچه ها مدرسه ای میدن مهم اینه واسطه بین تو وخدات هست 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
کاش خدا حاجت دل منم بده نمیدونم چه نذری بکنم 

برای خدا هیچ کاری غیر ممکن نیست یا هنوز وقتش نرسیده یاقلبا ازش نخواستی از فردا تا روز اربعین چله زیارت عاشورا بگیر ان شاءالله دست خالی برنگردی از در خونشون 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
اتفاقا من و خواهرم تصمیم گرفتیم پنجشنبه اولویه درست کنیم بذاریم لای نون تو خیابون بین بچه های کار تق ...

ببین غیر از بچه های کار که خوبم بلدن چطور خوراکی پیدا کنن ادما دیگه هم دهن دارن ها. خصوصا ادمای پیر یا ادمای ناتوان یا کسایی که کسی بهشون سر نمیزنه. به جای بچه های کار بدین به این جور ادما که دست و پای رفتن و نذری گرفتن ندارن.