اگه غیر انتفاعی برم چی؟ بازم نیاز به کلاس هست؟ بعد یه سوال مدارس غیرانتفاعی در طول سال به غیر از شهر ...
بیین دو دسته غیر انتفاعی داریم. یه دسته سختگیر و کنکوری. دسته دوم هم فقط غیر انتفاعی و امکانات داره و اینکه کلا مدارس پولکی هستن بهانه زیاد میگیرن برای پول گرفتن باید از نظر مالی ساپورت باشی. ولی خوب قبولی ها تو تیزهوشان و غیر انتفاعی بیشتره
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
اگه غیر انتفاعی برم چی؟ بازم نیاز به کلاس هست؟ بعد یه سوال مدارس غیرانتفاعی در طول سال به غیر از شهر ...
تو هر جا بری باید خرج بکنی هیچ فرقی نداره بدون خرج کردن واقعا نمیشه کنکور اینجوره چه ادبیات چه تجربی چه ریاضی و همه رشته ها اگه خرج نکنی براشون نمیشه من خودم که انسانی بودم حدود ۸ میلیون خرج کردم
مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️
چه چرتت کاش از اول میدونستم اینو برا تیزهوشان بیشتر میخوندم
خوب گل دختر معلم تیزهوشانم همون معلمای دولتی ان😁😁 ولی تیزهوشان سطح علمیش بالاس خیلی و فقط باید تیزهوش باشی تا موفق باشی خیلیا زده میشن. در کل درگیر مدرسه نباش تلاشتو بکن موفق میشی انشالله. کلاس کنکور اینا هم برو
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
بیین دو دسته غیر انتفاعی داریم. یه دسته سختگیر و کنکوری. دسته دوم هم فقط غیر انتفاعی و امکانات داره& ...
الان یه غیردولتی هست ک فقد مال تجربیه بهترین دبیرارو میاره و واقعا همه چیش خوبه... الان گفتن پارسال شهریه 9500 بوده امسالو نمیدونم یعنی الان به غیرازشهریه و کتاب کار باید هزینه دیگه هم بدیم؟
غیردولتی ینی پول بده نمره بگیر بفرستیش نمونه دولتی خیلی بهتره من امسالم غیردولتی بودم میومدن دم در ک ...
آها نه مدرسه پسرم واقعا به اندازه تیزهوشان سخت میگرفتن ۲۵صدم هم ارفاق نمیکرد به دانش آموز اونقدر سطح بالا تدریس میکردن که امتحانات نهایی رو عین آب خوردن دادن
همین مدرسشون دوره دوم متوسطه هم داره اما نمیدونم انقد از نمونه دولتی تعریف میکنن کدوم بهتره
کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.