2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم خوب شده بودم الان چهل روز مامانم فوت شده دارم دق میکنم دوباره دارومخورم 

چرا عزیز دلم مرگ یه روند طبیعی هست برا همه دلسوزی فایده نداره به این دلخوش باشید که چه روزهایی باهم بودید کنار هم شاد بودید اون برای شما مادری کرده شما دختری که اگه نکرده باشی بازم مادر مادر براهمین بخشیدنش بهشت زیر پاشه ... خدا راشکر کنید که داشتید ازاول و تنها بزرگ نشدی ...افسردگی فقط پیرت میکنه درد به دردهات اضافه....این را کسی بهت میگه نزدیک ۲۰ سال افسردگی حاد ..اصطراب استرس داشته... کاش پیشت میبودم ودستات را میگرفتم و نمیزاشتم عمرت را با این بیماری نحس هدر بدی 

چرا عزیز دلم مرگ یه روند طبیعی هست برا همه دلسوزی فایده نداره به این دلخوش باشید که چه روزهایی باهم ...

منم سالهاست استرس دارم تازه خوب شده بودم امامامانم عجیب مهربون دلسوزبود.اروم بودفقط مریض بوده میشه دردداشت وهیچوقت غرنمیزد .دلم برای مظلومیتش میسوزه خیلی مظلوم بود هروزگریه مکنم

منم سالهاست استرس دارم تازه خوب شده بودم امامامانم عجیب مهربون دلسوزبود.اروم بودفقط مریض بوده میشه د ...

عزیزم خدا رحمتش کنه غم مادر خیلی سخته

ولی زندگی در جریانه عزیزم به این فکر کن که مادرت شادی تورو میخواد با گریه ات اذیت میشه ایشالا خدا صبرت بده و هر چه زودتر قلبت آروم بشه وبتونی به زندگیت برگردی