2777
2789

فرزند جانباز نبودی ک ی بابای موجی رو دستت باشه بابایی ک نه خرجتو میده ن اعصاب داره ن میتونه بره سر کار نه برا تو اعصاب میذاره انقد تف و لعنت نکنید جانبازارو اینا برا امثال شماها رفتن جنگ حالا هیچ سازمانی گردنشون نمیگیره...منم سهمیه داشتم اما چون درس نخوندم سهمیم ب دردم نخورد و سوخت شد اینو بدون که تا  درس نخونی سهمیه ب دردت نمیخوره

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
فرزند جانباز نبودی ک ی بابای موجی رو دستت باشه بابایی ک نه خرجتو میده ن اعصاب داره ن میتونه بره سر ک ...

عزیزم انشالله خدا پدرتونو اجر بده من منظورم‌کساییه که استفاده میکنن ضمنا ربطی به تحصیل نداره جنگیدن پدر شما باید ازلحاظ معیشتی خونه و حملو نقل و خدمات درمانی مورد حمایت قرار بگیرن قطعا پدرتونم ازین وضع راضی نیستن اگه بخاطرماها رفتن جنگیدن برای عدالت وارامش روحیو روانیماها بوده روزی هزار بار میمیریموزنده میشیم واخرش از بی عدالتی سکته میکنیم و این یعنی حق ناس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.