2777
2789
عنوان

درامد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست
من بابام جهیزیه داده سیسمونی داده طلا برای بچه خریدن ماهانه هم پول میزنه به حسابم حالا پرو شده این ش ...

همین دیگه باید یه جوری بهش بگی بابام دیگه نمیخواد بهگ ماهانه پول بده وقی هم میده بریز حسابت پس انداز کن

نده اصصصصصصصصصلا. شوهرت هیچ وقت قدر دان نیس. بگو بابا کاری واسش پیش اومده. لازم داره. بعدم اون پولایی ک بهش دادی را پس بگیر. تا یه قسط کم شد برو طلا بخر .بگو وام بگیر. والا ما۹ ونیم حقوق میگیریم ۷تومن قسط.بخدا با انقد ۲ونیم میگذرونیم.بهش سختی بده.تا بفهمه بهش محبت کردی و وظیفه بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دیگه باید یه جوری بهش بگی بابام دیگه نمیخواد بهگ ماهانه پول بده وقی هم میده بریز حسابت پس انداز ...

بهش میگم بابا چک داشته نتونسته بهم بده فعلا 

ناراحت میشه دلم میسوزه ... هفت تومن پولی نیست همش خرج میشه اخر ماه کم میاریم 😒

دختر عموی منم مثل شما بود .الان شوهرش گذاشتتش خونه باباش میگه بابات خونه برامون کرایه کنه خرجمونم بده منم ازشون نگهداری میکنم 😐 

عموم و زن عمو م دوتا بچه دارن یه پسر ک مستقله و همین دختر .از سر دلسوزی بیجا 

نده اصصصصصصصصصلا. شوهرت هیچ وقت قدر دان نیس. بگو بابا کاری واسش پیش اومده. لازم داره. بعدم اون ...

همیشه به خودم سختی دادم عادت کرده الان انگار من هنوز خونه بابام هستم وظیفه اوناست پول بدن به من