2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 186 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من الان دیدم صدام زدین منم شروع کردم ولی گفتید مثل اینکه دیر شده خودم بخونم التماس دعا انشالله بتونم خودم ادامه میدم چون زیاد نمیام سایت بازم التماس دعا

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
@آلاگوز ‍ @گیسو1991 @malaketanha ‍  @barcaperspolis ‍  @لیموشیرینننننننننننن ‍  ...

عزیزدلم یک سوال دارم از خدمتتون هر شب که زیارت عاشورا رو خوندیم داخل تاپیک ذکر کنیم که خوانده شد؟ بی‌زحمت لیست اسامی چله رو می‌فرستید که من کپی کنم داشته باشم که با دکر نام بخونم 

مرسی از محبتت عزیز مهربون❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم من این چند شب و زیارت عاشورا رو خوندم خواستم اطلاع بدم خدمتتون که شاید نتونم همیشه بیام و اعلام کنم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

سلام عزیزم من از اول محرم میخونم ولی زیاد نمیام نی نی سایت ببخشید دیر جواب میدم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و تقبل شفاعتهم و ارفع درجتهم و العن اعدائهم❤          خواهشم از شما اینه حتما کتاب ۳ دقیقه در قیامت رو مطالعه کنید بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمیگیره ولی دنیاتون زیر و رو میشه❤
سلام عزیزم من الان دیدم صدام زدین منم شروع کردم ولی گفتید مثل اینکه دیر شده خودم بخونم التماس دعا ان ...

@بانوایرانی۱۲۷  

سلام عزیزم دیر نشده خوش امدی به جمعمون 

ما از روز اول محرم شروع به خواندن کردیم شما هم لطفا در کنار خواندن یک زیازات عاشورایی که هر روز همه میخوانیم ، این چند روز گذشته هم جبران کن 🌸 من خودم هم مریض شدم و چند روزی عقب موندم و میخوام جبرانش کنم😅

عزیزدلم یک سوال دارم از خدمتتون هر شب که زیارت عاشورا رو خوندیم داخل تاپیک ذکر کنیم که خوانده شد؟ بی ...

سلام عزیزم اگر توانستید اینجا اعلام کنید 🌸 

من یکم مریض شدم ببخشید عزیزم لطفا یکی دو روز دیگه یاداوری کن برات بفرستم🌸

شروع از کی هست چون میگن از روز عاشورا شروع کنی بهتره 

عزیزم ما از روز اول شروع کردیم . من خودم میخوام اگر خدا بخواد یک چله دیگه هم از عاشورا شروع کنم تا اربعبن

عزیزم ما از روز اول شروع کردیم . من خودم میخوام اگر خدا بخواد یک چله دیگه هم از عاشورا شروع کنم تا ا ...

از عاشورا شروع بشه تا اربعین مگه 30 روز نمیشه

الان من شروع نکردم از امروز باید شروع کنم چطوریه؟!

از عاشورا شروع بشه تا اربعین مگه 30 روز نمیشه الان من شروع نکردم از امروز باید شروع کنم چطوریه؟!

از روز عاشورا تا اربعین میشه ۴۰ روز عزیزم یک تاپیک دیگه هست اگر دوست داری خوشحال میشم بیای اونجا و باهم بخونیم