2777
2789
خودمم تعجب کردم داداشم یه همزبون از خودمون نگرفت  ولی همینم یه تیکه ماهه اگه لجبازی رو بزاره ک ...

من خودمم خرم‌آبادیم کلا گردن گیرمون خرابه😂

ایشالله خوشبخت بشین عزیزم پسرای اینجا مسئولیت پذیرن هرچند ممکنه زبونشون تند باشه یا یه نمه مغرور ولی هرجا مشکلی داشته باشی میتونی روشون حساب باز کنی❤️

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اسی الان زیر دست آرایشگاه هست و بعید می‌دونم اجازه بده داداشم  چون خیلی دوست آشنا داریم ...

والا داداشت نظامی بوده گذاشتین

میترارو که دیگه کسی نمیشناسه🫤

در هر صورت

مثلا خواهرشوهر

خوشبخت بشن

من خودمم خرم‌آبادیم کلا گردن گیرمون خرابه😂 ایشالله خوشبخت بشین عزیزم پسرای اینجا مسئولیت پذیرن ...

بله کلا پسرای خودمون تکن 

و اینکه کله خرابی رو نمیشه درجه بندی کرد براشون 😂

والا داداشت نظامی بوده گذاشتین میترارو که دیگه کسی نمیشناسه🫤 در هر صورت مثلا خواهرشوهر خوشبخت ب ...

من تو این سایت نیستم خبر نداشتم اینجا عکس گذاشته تا الان 

فردا بهش میگم پاک کنه 

در هر صورت مرسی 

چون خودم کوردم هم لر دارم هم کورد و لک😂 مغرور و خشک. زیاد اهل ابراز احساسات نیستن ی چیزیو ۳ بار تکر ...

وای خدا چرا انقدر خشک هستن سالها با یکیشون دارم زندگی میکنم البته من سه بار ک هیچی سه هزار بار تکرار میکنم 😜

این جاده،جاده‌ی کجاست!؟

جاده اطراف کردستان و در مرزهای عراق، آخه ما همه جا رو گشتیم و همه رو یادم می‌ره ولی اینجا رو فراموش نمیکنم ، یعنی اونجا پیامک ایرانسل از عراق برات میاد ...