2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میگیرم ولی اذیتم بابچه یک ساله همه وسیله هام کثیفه😭😭

درکت میکنم گلم، خونه ماهم دوتا اومده بود، هممه مواد غذایی رو خورده بود و لباسارو به گند کشیده بود. خداصبر بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

همینکه نمیدونم ازکجااومده بدم میاد،،ولی صبح که رفتم دسشویی دیدم سنگ دسشویی ببخشیدمیگم مثه ایکنه کثیف ...

میدونم‌چی میگی 

تا حالا سه بار خونم موش امده 

بدبختی الان در نمیاد شب میاد بیرون 

فعلا بگیرش بعد مرگ موش بریز تو چاه گوگرد بریز

فعلا امضا ندارم
شاید باورتون نشه ولی من اصلا از موش نمیترسم بنظرم بامزه هم هست، کاش نزدیکت بودم میومدم کمکت

مشخصه گندکاریاشونو ندیدی،هرررچی مواد غذایی از جمله برنج و ماکارونی و حبوبات تو کمد گذاشته بودم همه رو خورده بود و لباسامون که آویزون کرده بودم ببخشید به گ و ه کشیده بود. هممه چیو ریختم دور

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

نه دیدمش داره میچرخه توخونه الان رفتاتاق بچه هامم

توروخدا هرچه زودتر بگیرش یا اگه نمیتونی دراتاقو ببند تا همسرت بیاد

مشخصه گندکاریاشونو ندیدی،هرررچی مواد غذایی از جمله برنج و ماکارونی و حبوبات تو کمد گذاشته بودم همه ر ...

شانسه منه بدبخت هرجامیرم موشه ،،دوخونه رفتمه هردومستاجراولی بودمه ولی موش دراومده

شانسه منه بدبخت هرجامیرم موشه ،،دوخونه رفتمه هردومستاجراولی بودمه ولی موش دراومده

منم موندم از کجا میان اینا