2821
2789

چرا غسل نمیوفته؟

اون رنگه میره داخل پوست چیزی مثل چسب نیس ک مانع روی پوست باشه اگه اینطوریه پس رنگ مو هم مجاز نیس

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از زمان های قدیم مردم تتو میزدن حالا اون موقع با سوزن داغ الان دستگاه و پیشرفته منم میخوام یاد بگی ...

تازه یادشون افتاده بگن گناهه اون همه پیرزن خودشونو ابی کردن با اون سوزنا نگفتن حرامه فقط بلدن ب ما گیر بدن😒

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
نمیدونم میگن نمی‌افته 

اتفاقا میوفته و کمرنگ میشه ب مرور زمان مثل رنگ مو ک ب مرور از بین میره

تازه یادشون افتاده بگن گناهه اون همه پیرزن خودشونو ابی کردن با اون سوزنا نگفتن حرامه فقط بلدن ب ما گ ...

والا 

تو گوگل خوندم میگه اگه رنگ زیر پوست باشه اشکال نداره اگه روی پوست باشه قبول نیست ینی چی

😂😂😂😂

والا بخدا حالا اینی هم ک میگه حرامه تتو لب زده بن مژه و خط چشم زده ابروهاشو هم تتو کرده واسه ی دونه تتو ریز رو دست میگه ن حرااامه

والا  تو گوگل خوندم میگه اگه رنگ زیر پوست باشه اشکال نداره اگه روی پوست باشه قبول نیست ینی چی

خب زیر پوسته زیر لایه اولی پوست میشه وقتی بدن از اون قسمتی ک تتو داره میسوزه لایه اولیه ک از بین بره رنگ تتو پخش میشه

من هوس تتو کردم ولی فامیلا میگن نزن فلانه ...🤣🥲😒

ب حرف فامیل اهمیت نده اگه اجازه بدی واسه خودشون دین متفاوت خلق میکنن

2823
2791
2779
2792