2777
2789
عنوان

شام عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 29 پست
ینی فقط سالاد؟؟اخه من خودم عروسی دختر عموم ک رفته بودم ژله گذاشته بودن زیاد استفاده نشد

اره دیگه ترشی من ندیدم بذارن ماست موسیرم دهن بومیگیره خوب نیست تومهمونی ژله هم همه عروسیا میذارن جلوه ش بیشتره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه معمولی ترین غذای عروسی همینه کمتر از این هیچ کس نمیده میوه هم خیار و موزش خوبه ولی اون موقع فکر ...

میوه اینا پای خود عروس دوماده ک باید بخرن تحویل تالار بدن

میوه و‌ شیرینی پذیرایی اوله نمیشه حذفش کرد مردم از گشنگی میمیرن 

بعد ی سوال راجب تایم تالار و سرو ازم پرسید هنوز ج ندادم بهش میگه ساعت ۸تا۱۱خوبه؟؟عروسیشون اخر شهریوره و اینکه گفت گل ارایی یا بادکنک ارایی انجام لدم؟گفت اتیش بازیم میزاریم

بعد ی سوال راجب تایم تالار و سرو ازم پرسید هنوز ج ندادم بهش میگه ساعت ۸تا۱۱خوبه؟؟عروسیشون اخر شهریور ...

معمولا میذارن ۷تا ۱۲چون ۱۱عروسی تموم نمیشه ۸هم برای پاییز خیلی ساعت دیریه چون بعد از محرم و صفر میشه نزدیکای پاییز به نظرم بذارن ۷به بعد حالا عروسی تا ۱۲و یک تموم میشه 

بادکنک و گل ارایی هم اگر خود تالار ورودی قشنگی داره خرج اضافس

این دیگه حداقل منو هست من اگر باشم تعداد مهمون ها رو کمتر و به جاش پذیرایی رو بهتر می کنم

اخه فامیلای شوهرش نسبت ب خودشون بیشترن بعد اینا هر کدوم خرج مهمونای خودشونو میدن دوستمم زیاد ازین غذاهای خورشتی و اینا تو عروسی خوشش نمیاد 

معمولا میذارن ۷تا ۱۲چون ۱۱عروسی تموم نمیشه ۸هم برای پاییز خیلی ساعت دیریه چون بعد از محرم و صفر میشه ...

ن گل ارایی میگه برای جایگاه عروس دوماد یا سر میزا

اخه فامیلای شوهرش نسبت ب خودشون بیشترن بعد اینا هر کدوم خرج مهمونای خودشونو میدن دوستمم زیاد ازین غذ ...

خوب غذاهای خورشتی خیلی مناسب هم نیستن و زیاد ندیدم کسی توی منوی عروسی از این غذاها داشته باشه

اما کلی غذای دیگه هست که میشه اضافه کرد

ن گل ارایی میگه برای جایگاه عروس دوماد یا سر میزا

گل  آرایی بشدت خرج اصافی وخیلی بیخودیه اصلا به چشم نمیاد بعد مر اسمم باید بریزن دور بهش بگو نمیخواد لاکچری بازی دربیاری بجا اینکارا پولاتو. پس انداز کن روزهای سخت در پیشه روشون هست

اینم حرفیه     البته به نظرم بستگی به سن و سال و حال و هوای مهمان ها هم داره

خب ببین تعدادی دعوتیا رو کم کنی بعد از شانست بزنه چندتام نیان اصلا تالار خالی میشه 

ما ی فامیلامون همینجور شد تالار انگار خالی بود واون شور وحال رو آخرش نداشت