2777
2789
عنوان

شما جا من بودید ناراحت میشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 53 پست
مامانت پس میخواد چی بیاره ؟؟؟ سس و خیارشور و نون هم که قرارع شما بیارید ؟!! مامانت حتما فقط یه ...

اره واقعا....

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من یه ماه برم شهرستان بمونم خونه مادرم تو خرجای خونه حتما کمک میکنم مطمئن باش خواهرت هم حتما کمک میک ...

اره کمک میکنه ...

ولی من ک هرروز نیستم اونجا

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره به دل نگیر بیخیال  حرف خاصی نزده

نه ازم عذر خواهیی کرد

بابت هرحرفی خودتوناراحت نکن عزیزم خواهرته دیگه چیزی هم بگه ازروی دلسوزی به مادرت گفته شاید خودش دستش ...

اره درسته

حالا شاید دلش تو این گرونیا به حال پدرمادرت سوخته

ما که چیزی نمیخوریم انچنانیی 

من شوهرم نهایت زیاد بخور 

من ی ادم کم غذایی هستم 

نهایت ی ساندویچ ب زور

حق دارید ناراحت بشید ولی دنیا ارزشش رو نداره من باشم میبرم من برا خانواده خودم اصلا ب دل نمیگیرم😂😂

اره دقیقا😁

2790
2778
2791
2779
2792