0fatiiiima مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 عنوان نمیدونم چرا هنوز دکتر نیومده تا بیاد همتونو دیونه میکنم با تاپیکام🥲 151 بازدید | 17 پست خیلی استرس دارم نمیدونم چه غلطی بکنم:(تاپیک میزنم وقتم بگذرهدلم میخاد گریه کنم اصن🙁عمل بینی سخت نیست نه؟:(تازه زیبایی نیست فقط شکستگیه 1402/04/27 | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرالدوله عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 218 نگران نباش منم دقیقا پارسال عمل شکستگی بینی انجام دادم هیچ ترسی نداره حین عمل که بیهوشی بعدم من اصلا اصلا درد نداشتم فقط اون تامپون های توی بینی اذیتم میکرد که فردای عمل درش آوردم
دلبرالدوله عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 218 عملشم حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی مد تا از ریکاوری بیام بیرون یک ساعت، یک ساعت و نیم شد
0fatiiiima مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 نگران نباش منم دقیقا پارسال عمل شکستگی بینی انجام دادم هیچ ترسی نداره حین عمل که بیهوشی بعدم ... میگن سه روز بعد باید دربیاری کهچند ساعت بیهوش بودی؟من از بیهوشی میترسمقبلش استرس نداشتی؟☹️
0fatiiiima مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 عملشم حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی مد تا از ریکاوری بیام بیرون یک ساعت، یک ساعت و ... اره همینقدهمیترسم دیر بهوش بیام
دلبرالدوله عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 218 میگن سه روز بعد باید دربیاری که چند ساعت بیهوش بودی؟ من از بیهوشی میترسم قبلش استرس نداشتی؟☹️ من فردای عمل دکتر واسم درآورد🤷♀️یک ساعت و نیم تقریبا بیهوش بودم اصلا از بیهوشی نترس خیلی حس خوبیه😁👌
دلبرالدوله عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 218 اره همینقده میترسم دیر بهوش بیام چرا الکی اینقدر حرص میخوری حالا دیر به هوش بیا مگه چی میشه اونجا حواسشون بهت هست که اتفاقی برات نیفته اگر بدونی بیهوشی چه حس خوبی داره خوشحال بودی که قراره بیهوش کنن
دلبرالدوله عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 218 البته درکت میکنم که استرس داشته باشی منم قبل از عمل خیلی استرس داشتم به حدی که توی اتاق عمل به گریه افتادم از استرسولی برای عمل بعد از شکستگی بینیم آنقدر ریلکس و خوشحال بودم که قراره عمل بشم😂
0fatiiiima مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 چرا الکی اینقدر حرص میخوری حالا دیر به هوش بیا مگه چی میشه اونجا حواسشون بهت هست که ات ... اصلا دست خودم نیست به من بود عملو کنسل میکردم کلا🥲دلم میخواد گریه کنم از شدت استرس
0fatiiiima مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 البته درکت میکنم که استرس داشته باشی منم قبل از عمل خیلی استرس داشتم به حدی که توی اتاق عمل به گریه ... اره خب یه دفعه عمل کنی دیگه ترست میریزهعمل بعدیت زیبایی بود؟
دلبرالدوله عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 218 اره خب یه دفعه عمل کنی دیگه ترست میریزه عمل بعدیت زیبایی بود؟ نه عمل لوزه بود
دلبرالدوله عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 218 اصلا دست خودم نیست به من بود عملو کنسل میکردم کلا🥲 دلم میخواد گریه کنم از شدت استرس میدونم چی میگی😁سرت رو به یه چیزی گرم کن مثلا من برای اینکه استرسم کمتر بشه مامانم خاطرات قدیمیشو واسم تعریف میکرد باعث میشد یه چند دقیقه استرسم کمتر بشهتوهم سر خودت رو گرم کن یه جوری
0fatiiiima مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 6688 میدونم چی میگی😁سرت رو به یه چیزی گرم کن مثلا من برای اینکه استرسم کمتر بشه مامانم خاط ... من از دیشب نخابیدم مثه صگ خابم میاد🥲😂اما استرس نمیزاره بخوابم یکم