2777
2789
اون چیزی که پزشکان میگن عفونت خون با اون چیزی که مردم عادی میگن فرق داره اکثر مردم به esr بالا فقط ...

من wbc هم بالا بود ۱۰۰۰تا از رنج بالاتر بود ؟ببخشید شما پزشک هستی؟

اخه رفتم میگه هیچی نیس بااینکه هرروز بیحالم سرگیجه دارم عرق شبانه دارم بااینکه ازمایشگاه گفت عفونت د ...

دکترخوب بروفوق تخصص یامتخصص کاربلدازمایشاتم ببر

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترخوب بروفوق تخصص یامتخصص کاربلدازمایشاتم ببر

باشه گلم مرسی عزیزم راستی ۱۶ کیلو هم وزن کم کردم شدم استخون هرکی میبینه میگه چرا رژیم گرفتی راز لاغری چیه

Esr45تب اکثروقتا دارم درد هم هرروز پادرد دست درد بدنمم زخم شده بود خود ب خود

باید بری انکولوژ با این چیزهایی که نوشتی

تهران هستی دکتر غریب خیلی خوبه 

یک بررسی کلی لازم داری 

حتما زودتر برو خیلی مهمه 

فعلا امضا ندارم

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از این تاپیک میگذره خواستم ببینم شما بهتر شدید؟ مشکلتون چی بود؟ منم چند ماه پیش عفونت خونم۳۴ بود ولی دنبالش نرفتم الآنم هر از گاهی سرگیجه دارم

همسر آقا رضا

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از این تاپیک میگذره خواستم ببینم شما بهتر شدید؟ مشکلتون چی بود؟ منم چند ...

سلام گلم من رفتم دکتر فرستاد عکس از قفسه سینه و.. رفتم دادم اکی بود مشکلی نبود اما خب چاق نمیشم قبلا خیلی چاق بودم الان هر کی میبینه میگه رژیم گرفتی خودم شک میکنم نمیدونم چیکار کنم انشالله بلادور باشه عزیزم حتما برو دکتر

خواهر زاده ی من ۱۰ ماهش بود که تبش خیلی رفت بالا بردنش بیمارستان تشنج کرد و دارو زدن و یه مدت خوب بود دوباره اتفاق افتاد دوباره بردنش بیمارستان و آزمایش گرفتن گفتن که التهاب خون داره یکی از آشناها یه دکتر طب سنتی رو معرفی کرد که تو چند دوره واقعا حالش خوب شد و دیگه نه تب کرد نه تشنج

شمارشو براتون گذاشتم

دکتر حسین کاظمی

09367461816

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از این تاپیک میگذره خواستم ببینم شما بهتر شدید؟ مشکلتون چی بود؟ منم چند ...

سلام شما کشت خون دادین؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سلام گلم من رفتم دکتر فرستاد عکس از قفسه سینه و.. رفتم دادم اکی بود مشکلی نبود اما خب چاق نمیشم قبلا ...

سلام اگر هنوز علایم داری برو دکتر روماتولوژی برات تست های ایمنی رو بنویسه