2777
2789
ببین سنت برای ازدواج هنوز زوده و اینکه فقط بخاطر اینکه خواسته باشی ب آزادی نسبی برسی و بخوای با ازدو ...

بله میدونم ولی دارن فشار میارن روم حتی دانشگاه نمیزارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اذیت میکنن 😔

آره میفهمم تو ۱۸ سالته نگاه ب دوست و رفیقات هم سن و سالات توی فامیلت میندازی دوس داری امروز راه بری امروزی لباس بپوشی یا پیشرفت کنی کلاس بری یا حتی سرکار بری... اما گیر یه خونواده سخت گیر افکار قدیمی افتادی... این چیزا سخت هست ولی یه چیزاشم برات توی این سن خوبه... من الان ۲۹ سالمه قبلا ک همسن تو بودم خیلی از سخت گیری های خونوادمو دوس نداشتم اینکه همش چادر سرت کن نمیدونم توجمع صدا خندت نیاد تا سرکوچه حق تنها رفتن نداری و....و... اما یه سری از همین سخت گیری ها خوب بود درگیر برنامه های احساسی نشدم درسته توم عقده زیاد تلمبار شد ب جایی نرسیدم ولی عوضش با صبرم خدا یه مردی رو سر راهم گذاشت ک زندگیمو زیر و رو کرد الان بدون اجازش آب نمی‌خورم ولی آرامش دارم چون عقده هامو یکی یکی باهم از تو دلم برداشت ..

آره میفهمم تو ۱۸ سالته نگاه ب دوست و رفیقات هم سن و سالات توی فامیلت میندازی دوس داری امروز راه بری ...

آره دقیقا میبینم دوستام دارن پیشرفت میکنند😔

خداروشکر که همسرت خوبه همین آرامش که کنارش داری عالیه