2777
2789
عنوان

زیست شناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
از کجا معلوم کنکور قبول شی

تلاش میکنم!!! کلیشه ای نیست واقعا تلاش میکنم ، برا اونور هم تحصیلات لازمه وگرنه میشی کارگر

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
آهان ساده تر بخوایم بگیم ترشح بیکربنات تحت تاثیر اسید بالا میره و بازی میشه تشکر🌹

نه نه اینطوری بگی غلطه چون بی کربنات به خون ترشح نمیشه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه اینطوری بگی غلطه چون بی کربنات به خون ترشح نمیشه

خب پیچیده شد که 🥲 من فقط یه فصل گوارش و خوندم واقعا جزیی تر سردرنمیارم

سلام ساختن HClیکی از وظایف یاخته های کناری هستش...موقع ساختن این اسید،یاخته هیدرونیوم(H+)رو از خون میگیره و این باعث میشه اسیدیته خون کاهش و در نتیجه پی اچ خون بالا تر بره که نشانه قلیایی شدن هستش...اینجوری اسیدیته خون کاهش و اسیدیته فضای داخلی معده افزایش پیدا میکنه

غمگین چو پاییزم از من بگذر...شعری غم انگیزم از من بگذر...بگذار بی خبر بسوزم....چون شمعی تا سحر بسوزم:)
تلاش میکنم!!! کلیشه ای نیست واقعا تلاش میکنم ، برا اونور هم تحصیلات لازمه وگرنه میشی کارگر

بنظر من اینجا چرته آخرش اینجا هم قبول شی هدفت رفتنه پس چرا عاقل کند کاری باز آرد پشیمانی

خب پیچیده شد که 🥲 من فقط یه فصل گوارش و خوندم واقعا جزیی تر سردرنمیارم

ترشح یعنی یه چیزیو وارد خون کنی که از قضا روش ترشح بیشتر به شکل انتقال فعال اون تعریفی که از ترشح تو زندگی عامیانه هست با مفهومش تو زیست فرق داره این تو فصل پنج دهم اومده چیزی هم که در مورد گلبول قرمز گفتم هم ترشح نیست چون این اتفاق درون خون میفته و بی کربنات وارد خون نشده اینم تو فصل سوم دهم کلا زیست ترکیبیه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ترشح یعنی یه چیزیو وارد خون کنی که از قضا روش ترشح بیشتر به شکل انتقال فعال اون تعریفی که از ترشح تو ...

باشه ممنونم ازت

سلام ساختن HClیکی از وظایف یاخته های کناری هستش...موقع ساختن این اسید،یاخته هیدرونیوم(H+)رو از خون م ...

آهااااان فهمیدم

ممنونممم واقعا

آهااااان فهمیدم ممنونممم واقعا

خواهش میکنم

اگ جاییش نا مفهوم بود حتتتما بگو خیلی برام مهمه 

غمگین چو پاییزم از من بگذر...شعری غم انگیزم از من بگذر...بگذار بی خبر بسوزم....چون شمعی تا سحر بسوزم:)
خواهش میکنم اگ جاییش نا مفهوم بود حتتتما بگو خیلی برام مهمه 

نه ممنونم متوجه شدم مرسی