2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلاب گلاب کاشونه

ایشالهه

عروسی ...جونه 

ایشالله

همسرشون ...

ایشالله

هرکی نگه ایشالله سوراخ سوراخ شه والا سوار الاغ شه والا

شماهم همچین چیزی واسه عروسیا میخوندین؟؟😭

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
اسمت چیه ؟ تربچه  خونت کجاست؟ تو باغچه چی میخوری ؟ آلوچه ادامش یادم نیس😐😂

چندتا بچه داری؟

ب توچ

بعدشم هار هار میخندیدم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
گلاب گلاب کاشونه ایشالهه عروسی ...جونه  ایشالله همسرشون ... ایشالله هرکی نگه ایشالله سورا ...

والای😂😂

کت شلوار وجلیقه ،به به   به این سلیقه

عروس گریه نداره ،این رسم روزگاره

دو هواییم ،دمی صاف و دمی بارانی
چندتا بچه داری؟ ب توچ بعدشم هار هار میخندیدم

احساس شاخ بودن داشتیم😐

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
والای😂😂 کت شلوار وجلیقه ،به به   به این سلیقه عروس گریه نداره ،این رسم روزگاره

دلم برااون روزای سمی تنگ شده😹

احساس شاخ بودن داشتیم😐

اره مخصوصا وقتی اون ب تو چ رو میگفتیم ت خودشاخ پنداری بود😹