2777
2789
عنوان

عوارض IVF چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 31 پست
باد کردن شکم در اثر مصرف دارو.  آزادکردن تخمک زیاد‌. اونم بعد چند روز خوب میشه

اگر تخمک زیاد آزاد بشه که بد نیست برای کسایی که چند قلومیخوان

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون تو ای وی اف تخمدانهارو تحریک میکنن امکان داره تخمدان ها بیش از اندازه متورم بشن و تخمک های خیلی خیلی زیادی آزاد بشه.البته کم پیش میاد .ولی اگه هایپر پیش بیاد انتقال جنین یکی دوماه بافاصله انجام میشه

اینارو یه دکتر داشت توضیح میداد اینطوری متوجه شدم.حالا دقیق توضیح علمیش رو نمیدونم

همین رو می خوام بدونم دوستم، چه عوارضی؟

اول هایپر شدن ب اصطلاح شکم آب میاره 

دقیق نمیدونم ولی خواهرم انجام داد تعداد بسیار زیاد امپول استفاده میشه و چندماه قرص ب تعداد زیاد صددرصد اینا مضرن دیگه

چون تو ای وی اف تخمدانهارو تحریک میکنن امکان داره تخمدان ها بیش از اندازه متورم بشن و تخمک های خیلی ...

من فکر می کردم به کبد و کلیه ها آسیب می زنه، چون داروهای زیادی استفاده میشه، مرسی از توضیحاتت مهربون

من Ivf انجام دادم پول زیاد می خواد جسم و روح آدم رو از بین می بره عوارضش برای من فیبروم بود رحمم پر از فیبروم شد 

کسی که بخاطر نازایی Ivf انجام میده چاره ای نداره مجبور به اینکاره ولی اونایی که برای تعیین جنسیت به IVF تن میدن باید بیشتر فکر کنند 

من فکر می کردم به کبد و کلیه ها آسیب می زنه، چون داروهای زیادی استفاده میشه، مرسی از توضیحاتت مهربون

نه عزیزم کاری اصلا به کبد و کلیه نداره.همش به رحم و تخمدانها مربوطه نگران نباش.ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره و به آرزوهای دلت برسی🌹🌹

اول هایپر شدن ب اصطلاح شکم آب میاره  دقیق نمیدونم ولی خواهرم انجام داد تعداد بسیار زیاد امپول ...

درسته مضره واقعا! جای تعجب داره که خیلی ها فقط برای تعیین جنسیت می رن IVF ! یعنی نابارور نیستن! کسانی که نابارورن مجبورن، اما نه کسی که خودش طبیعی می تونه باردار شه! خواهرتون حالت تهوع شدید هم داشت اون دوره؟

مرسی عزیزم

من Ivf انجام دادم پول زیاد می خواد جسم و روح آدم رو از بین می بره عوارضش برای من فیبروم بود رحمم پر ...

عزیزم 😔 امیدوارم همیشه سلامت باشی دوستم

کاملا درست گفتین 👌🏼