2777
2789
عنوان

جاری پر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اینکه میخاد تورو بشونه سرجات اینطور ک اون پیش میره تورو کله پا میکنه...یعنی چی بشقاب شمارو میگه بده خو ندید بگو داریم میخوریما فک کردی گذاشتیم واسه شما؟گوشیتو میدی بچه تخس؟😒🤢رو دادی دیگه هیچ بچه ای جرعت نداره گوشی منو بگیره..به شوهرتم بگو به هیچ کدوم از دستوراش گوش نده ساده نباشین..با یه لبخند حرفتو بزن بدرک ک بدش بیاد

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

خدا جاری های منو به زمین گرم بزنه بخصوص یکیشو بدتر

زندگی منو تباه کردن...

حیف اعصاب ندارم توضیح بدم....

نمونه کوچیکش..

سالی چندباراز شهرستان مامی شه بدون دعوت می یادخونه ما...

بعضی وقتها با پدر مادر داداش ها و زنداداشاش و توله هاشون...

شوهر خودش و بچه بی ادبش که بماند...

سر همینم چندروز پیش دوباره امدن....باخانوادش...

درحالی که یه هفته بود از پدرشوهرومادرشوهرم مهمان مابودن داشتم پذیرایی می کردم...خسته بودم...به جاریم بادارودسته اش که امد روندادم....دیگه دوروز موندن رفتن...

اما شوهرم برج زهرمارههههه...

بامن دعواکرد حمله عصبی داشتم...از بس بهم فشار امده بود..

ما خونه جاریم اصلانمی ریم بمونیم....

فقط خونه پدرشوهرم می ریم یک روزه نهایت دوروزه در ساب

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
در ماشینو قفل کنید  بعد خورشتو بگو هنوز داریم میخوریم یعنی چی حوصله نداری جیغ بچه رو ، گوشی ش ...

والا در ماشین رو خودم قفل میکنم سوییچ رو میزارم تو کیفم میاد میگه بده

شوهرم میگه بهش میگه زشته به صاحب خونه بگم خورشت بده

والا بچشون رو خیلی لوس بار آوردن کلا چون تک نوه هم هست به مادرشوهرم با برادرشوهرام بگه فلان چیزو میخوام براش فراهم میکنن توقع دارن منم اینجوری باشم 

خیلی لی لی به لالاش میزارن 

بخدا امروز همه داشتن ناهار میخوردن جیغ پشت جیغ بیا با من بریم بیرون بازی کنیم 

هیشکی هم هیچی نمیگه بهش 

دیگه شوهرم با اخم گفت اذیتش نکن 

که از دست شوهرم ناراحت شدن