2821
2789
عنوان

قد و وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 75 پست
ولشون کن بابا  به منم میگن لاغر مردنی  ولی خودم میدونم ایده آلم همینه و حرفاشونو به ترق ...

بزا اینقد حرف بزنن تا بسوزن 🤣

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینقدر حرص میخورن از طرز تایپشونم معلومه میترسم یه وقت از شدت حرص سکته کنن 🤣🤣

وای🤣👌🏻

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

والا :)  قدت هم خیلی خوشگله  توجه نکن

مرسی گل

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بوس بهت لواشک آناناسی خریدممم دیروووز

منی که مامانم اجازه نمیده بخورم سر همون قضیه فشار : 

😭🔪

نوش جوننن

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

منی که مامانم اجازه نمیده بخورم سر همون قضیه فشار :  😭🔪 نوش جوننن

جات خالیییی

به یاد توام میخورم ناراحت نباااش 😌😂💋

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
وزنت برای قدت عالیه

عه 

دوست دارم هفتاد بشم

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

مرسی  همیشه مسخره میکنن یکبار نشده من وقتی این حرف و میزنم توهین نکنن    

یه زنی میشناختم دخترش خیلی بلند بود به باباش رفته بود الان فکر کنم ۱۷۸ اینا باشه مامانش میگفت میخوام برم بنویسمش والیبال و تنیس بشه ۲ متر 

خود زنه ۱۴۹ اینا بود 

هفتادم باشی خوبه  ولی الانم خوبی  بنظرم اگرم خواستی بشی سعی کن عضله بیاری

افرین دقیقا همینحوری هدفمه

2790
2823
2791
2779
2792