2777
2789
عنوان

آقایون سایت ی لحظه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 65 پست
سپاس از شما لیکن خارج از شوخی انسان بدهکاری مالی داشته باشه بهتر از اینه که یک عمر بدهکار دل شکسته ا ...

این حرفتو باید با طلانوشت ❤

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

بر خی تاپیکاتونو خوندم.

بر نمازهای یومیه پایدار باشین و بعد از نماز دعا کنید و از الله بخواهید. حکمت الله رو در نطر بگیرید.

از مادرتون بخوایین در حقتون دعا کنه.

شما اهل پاکی هستین. إن شاءالله الله گشایش در کارتون و زندگیتون حاصل کنه و آرامش بهتون بده.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام!

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. بر خی تاپیکاتونو خوندم.بر نمازهای یومیه پایدار باشین و بعد از نماز دعا ...

سلام ممنونم.نمیدونم چیکار کردم خدا باهام قهر کرد هرچی دعا میکنم فایده نداره دیگه از دعا کردن خسته شدم موندم خدا چطور دلش واسم نمیسوزه؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
سلام ممنونم.نمیدونم چیکار کردم خدا باهام قهر کرد هرچی دعا میکنم فایده نداره دیگه از دعا کردن خسته شد ...

دستور همون بود که عرض کردم. خدا رو شکر من نماز میخونم، روزه نیگیرم، خمس مال هم میدم ..... گاهی برخی دعای منم ....

خب باید صبر کرد. بر الله توکل کرد. شاید برخی چیزا در این زمان مناسب نباشه جور شه و الله حکیم در موقعیت دیگه بهتر از این رو جور کنه. ما نمیدونیم الله میدونه

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

دستور همون بود که عرض کردم. خدا رو شکر من نماز میخونم، روزه نیگیرم، خمس مال هم میدم ..... گاهی برخی ...

بله ممنون هرچی صبرو توکل کردیم نتیجه ای حاصل نشد در پناه خدا 

بله ممنون هرچی صبرو توکل کردیم نتیجه ای حاصل نشد در پناه خدا

اینطوری نگین. برخی مشکلات پیچیده و بزرگتری دارن از مشکل شما بزرگتر .... دنیا جای مشکلات و سختی هاست

بسم الله. 

... وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.

بقره آیه ۲۱۶

دقت کنین به این آیه.

چرا pv رو نپدیرفتین؟

قصد من دوستیابی و ... نبود

بسم الله. ... وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئً ...

من با خدا قهر کردم خیلی روش حساب کرده بودم ولی ناامیدم کرد! یه عمری گفتم الطیبات الطیبون ولی هیچ مرد پاکی سمتم نیومد همه خواستگارام گذشته دار و فاسد بودن خیلی ناراحتم خیلی

من با خدا قهر کردم خیلی روش حساب کرده بودم ولی ناامیدم کرد! یه عمری گفتم الطیبات الطیبون ولی هیچ مرد ...

در این آزمون بزرگ صبوری کنید.

اینکه گفتید با خدا قهر هستین ، دسیسه شیطانه، نتیجه آزمون رو مقداری خراب میکنه.

در سختی ها از صبر و نماز کمک بگیرید

در این آزمون بزرگ صبوری کنید.اینکه گفتید با خدا قهر هستین ، دسیسه شیطانه، نتیجه آزمون رو مقداری خراب ...

این آزمون خیلی برای من بزرگ بود ۲۹ سال داره ازمون میگیره مگه من آدم نیستم؟ دیگه دستامو بردم بالا گفتم خدا من رفوزه هستم نه اینکه گناه کنم نه ولی دیگه ازش ناامید شدم 

این آزمون خیلی برای من بزرگ بود ۲۹ سال داره ازمون میگیره مگه من آدم نیستم؟ دیگه دستامو بردم بالا گفت ...

نامیدی گناه بدیه. چه میدونی إن شاءالله گشایش نزدیکه.

وقتی برخلاف برخی کاربرای اینجا در کثافت و ننگ گناه گرفتار نشدی و گناه رو توجیه نمیکنین، یعنی لطف الله و اهل بیت علیهم السلام همراه شما بوده و هست.

مجرد زیاده.

برخی همسر از دست دادن.

برخی مبتلا به بدهمسری یا همسر خائن هستن و آرزوی مجردی دارن .... و کلی ادم با مشکلات مختلف دیگه ....

إن شاءالله مسجد برین هوای خوب و مثبتی داره. زیاد تنها نباشین و تفریحات سالم با دوستان یا تنهایی بچینین....

نامیدی گناه بدیه. چه میدونی إن شاءالله گشایش نزدیکه.وقتی برخلاف برخی کاربرای اینجا در کثافت و ننگ گن ...

ماهم مشکلات زیاد داریم ولی این بزرگترین غم زندگیم هست که همسر پاک همیشه از خدا خواستم ولی بهم نداد سنمم رفت بالا دیگه بعد این ذوقی ندارم بازم ممنون از راهنماییتون🙏

ماهم مشکلات زیاد داریم ولی این بزرگترین غم زندگیم هست که همسر پاک همیشه از خدا خواستم ولی بهم نداد س ...

مطلق نگین. إن شاءالله گشایش نزدیکه. برخی در سنین بالاتر ازدواج کردن

مطلق نگین. إن شاءالله گشایش نزدیکه. برخی در سنین بالاتر ازدواج کردن

الان ۶ ساله دارم میگم نا امید نباش گشایش نزدیکه ولی نشد! ازدواج تو سن بالاتر نمیخوام سر پیری ازدواجم برای چیه؟! آدم تا جوون تر هست باید ازدواج کنه