2777
2789
عنوان

آقایون سایت ی لحظه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 65 پست
اول باید باهم اشنا بشن بعد برن برا ازدواج اتفاقا اگه بعد نامزدی بگه نمیخوامت به این دلیل دلش بیشتر م ...

اگه زیر نظر خانواده باشه بهتر هست تا پسر با دروغ و فریب بره توی دل دختر خانم و بعد شکستن ایشون البته بلعکس هم صدق میکنه. به هیچ وجه دوستی قبل از ازدواج درست نیست هرچند من خودم هم این غلط رو انجام دادم 

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اگه هستید همین الان بپرسم چون می‌خوام حذف کنم 

هستم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
اگه زیر نظر خانواده باشه بهتر هست تا پسر با دروغ و فریب بره توی دل دختر خانم و بعد شکستن ایشون البته ...

ایشون فکرکردن من مثل بقیه دخترام مثلاخواستن مخ منو بزنن باچنتا اراجیف انقدر توزندگیم آدم محکمی بودم گول این افراد ونخورم تحفه ها

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
ببخشید اگه هستید همین الان بپرسم چون می‌خوام حذف کنم 

می خوای بیا یکی از تاپیکام 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
یه آقایی هستن که البته سنشون زیاد نیست ۲۰ حدودا. ایشون تو روند کنکور به من کمک میکردن هر از گاهی دور ...

هنوز زوده بخوای با کارات ابراز علاقه کنی 

حداقل بزار جواب کنکور بیاد 

نه پیام ابراز علاقه نه . یه حال و احوال همینجوری در ضمن فامیله

یه احوال پرسی کوچیک کن 

ولی سعی کن پیاز داغشو زیاد نکنی 

اگه زیر نظر خانواده باشه بهتر هست تا پسر با دروغ و فریب بره توی دل دختر خانم و بعد شکستن ایشون البته ...

همین کاروکردی ک بدهکاری بالا اوردی پسر

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…