2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی😂ب پسرت بگو سگ منم تورو میخواد ولی چیکار کنم ک ب غریبه ها پارس میکنههه 

میگم نمیشه دستشویی مکنه تو خونه میگه عیب نداره میبرمش دستشویی خودم پشتشو میشورم 😂🤣

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
میگم نمیشه دستشویی مکنه تو خونه میگه عیب نداره میبرمش دستشویی خودم پشتشو میشورم 😂🤣

اگر دوست داره بگیر براش گناه داره زندگی ی سگو میتونی نجات بدی سگ من وقتی گرفتمش تو قفس بود روزای اول ببخشید اما پوست مرغ بالا می‌ورد حتی نمی‌توانست راه بره یا میوفتاد زمین یا اینکه می‌پرید و راه می‌رفت و واقعا قسم میخورم نجس نیست..

اگر دوست داره بگیر براش گناه داره زندگی ی سگو میتونی نجات بدی سگ من وقتی گرفتمش تو قفس بود روزای اول ...

اموزش دستشویی هم کاری ندارم ی پارک بگیری راحت یادش میدی

اگر دوست داره بگیر براش گناه داره زندگی ی سگو میتونی نجات بدی سگ من وقتی گرفتمش تو قفس بود روزای اول ...

عزیزم منم دوست دارم بگیرم ولی میترسم از پس سرپرستیش بر نیام نتونم ازش مراقبت کنم 😥

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
برای شما موهاش نمیریزه

ی فصلی داره مو ریختنش سگم هنوز ی سالش نیست ماه بعد ی سالش میشه فک کنم برا تابستون می‌ریزه چون میخان گرمشون شهه من شونه میکشم و قراره موهاشو بدم اصلاح کنم نمیریزه البته بستگی ب نژاد سگ هم داره

عزیزم منم دوست دارم بگیرم ولی میترسم از پس سرپرستیش بر نیام نتونم ازش مراقبت کنم 😥

نژاد شیتزو پامرر بگیر سگ منم عالین فقط هر روز یکم شونه کن و اگر نخواستی مسواک بزنی مسواک مخصوص بده یکممم بخوره 

ی فصلی داره مو ریختنش سگم هنوز ی سالش نیست ماه بعد ی سالش میشه فک کنم برا تابستون می‌ریزه چون میخان ...

خواهرشوهرم داره مجرده

بعد خونه مادرشوهرم پر مو شده نمیدونم نژادش فک کنم پامر هست

عکسش میده ببین 

خواهرشوهرم داره مجرده بعد خونه مادرشوهرم پر مو شده نمیدونم نژادش فک کنم پامر هست عکسش میده ببین&nb ...

پامر ها افتضاحنننن اما اگر میکس بشن هم خوشگل میشن هم موهاشون کم میشه